דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | שניצלוני חציל
•חציל שלם גדול
•כוס פנקו
•כוס קמח
•2 ביצים
•כפית סילאן
•שמן זית
•2 כפות פרמזן מגורד
•כף פפריקה , פלפל לבן וכפית שום גבישי (לפנקו)
מתחילים בלחתוך את החציל לאצבעות , בקערה ממלאים מים עם כפית מלח ואת אצבעות החציל שחתכנו שמים בקערת מים ומלח למשך חצי שעה .
לאחר מכן שוטפים ומסננים את החציל ושמים את אצבעות החציל על מגבת לייבוש .
מסדרים בקערה אחת ביצים עם כפית סילאן , בקערה שנייה קמח ובקערה שלישית פנקו עם התבלינים שרשומים למעלה ומערבבים .
ומתחילים לטבול כל רצועת חציל קודם בקמח , אחרי זה בביצה ולבס בפנקו , ומסדרים בתבנית על ניר אפייה .
משמנים מעט ובעדינות את אצבעות החציל בשמן זית ומפזרים כף פרמזן ומכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהחציל מזהיב ומוכן
מגישים עם רוטב שאוהבים ועוד פרמזן מעל , תהנו 😍
Made with love by poyke