- Make food , Make friends -

נעים מאוד אני לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר. אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה .

בישול ומטבח אכן תמיד היה חלק בלתי נפרד ממני ,אבל המסע האמיתי שלי בעולם האוכל התחיל לפני כמה שנים טובות כשנאלצתי לוותר על הגלוטן והסוכר במשך שנתיים שלמות בהמלצת רופאי עור ונטורופתית ופשוט לא הצלחתי להסכים לארוחות המשעממות שבנויות בעיקר מסלט, חזה עוף, קינואה או במבה (כן כן) וזהו השלב בעצם שבו התחלתי לחקור, ללמוד, לגלות עולמות שונים ומגוונים ולנסות דברים חדשים במטבח.

עזבו את זה שגיליתי את העולם האורגני שנתן לי פתח ליצירתיות המטורפת שאפשר להביא לאוכל וכמה הדהים אותי שלכל דבר יש תחליפים ואפשר לייצר לחם ,עוגות וארוחות  מדברים כל כך לא שגרתיים (וגם במתכונים כאלו כנראה תתקלו פה מידי פעם) אבל גם גיליתי כמה אני אוהבת את המטבח , וכמה אני אוהבת להכין ולהאכיל אחרים יותר מאשר לאכול בעצמי .

מאז כמובן חזרתי לאכול רגיל , ופשוט המשכתי את המסע שלי במטבח והתנסתי , למדתי , חקרתי כל מה שאני יודעת היום .

אז מה בעצם הולך להיות פה, בבייבי שלי? בעיקר מתכונים קלילים , זריזים וכאלה שכל אחד יכול להכין – אפילו אם אתם הופכים חביתה למקושקשת .

אני מזמינה אותכם לגלול אצלי באתר, לנסות מתכונים חדשים , להכנס למטבח ופשוט לבשל.