דף הבית | בלוג מתכונים | אסייתי | סביצ'ה אבוקדו
•60-70 גרם סלמון
•חצי בצל סגול / בצל שאלוט
•2 צנוניות
•2 גבעולי בצל ירוק
•חופן פטרוזיליה וכוסברה
•פלפל צ׳ילי
•לימון שלם
•תפוז שלם
•אבוקדו
•קצח
•כף סויה
•כמה טיפות שמן שומשום (פחות מכפית)
מתחילים בהכנת הסביצה, חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות .
קוצצים בצל סגול, בצל ירוק , כוסברה ופטרוזיליה , חותכים צנוניות ופלפל לרצועות דקות .
סוחטים לימון שלם ותפוז שלם ושופכים חצי מהכמות מעל הסביצה , מזלפים מעט שמן זית ושמים מלחפלפל .
מוסיפים סויה ושמן שומשום ומערבבים היטב .
קולפים את האבוקדו בעזרת קולפן בעדינות , את רצועות האבוקדו פורסים במרכז ניילון נצמד ריבוע של 10 ס״מ .
מניחים את הסביצה במרכז רצועות האבוקדו ובעזרת הניילון נצמד סוגרים לכדור , סוגרים היטב את כדור האבוקדו (ראו סרטון) ופותחים בעדינות ומניחים על צלחת ההגשה - אפשר לשים את הכדור כמה דקות במקרר וזה יקל על הפתיחה .
מה שנותר לנו מהלימון והתפוז שחבטנו , מוסיפים אליו קורט של סוכר חום ועוד כמה טיפות של שמן שומשום (2-3 טיפות) שופכים מעל כדור האבוקדו , מפזרים קצח וזה מוכן ! תהנו 🫶🏻
Made with love by poyke