- Make food , Make friends -

סביצ'ה אבוקדו

סביצה דג נא עטוף בכדור אבוקדו מושלם , מנה טעימה קלילה ומרשימה ברמות , עם רוטב מעט חמוץ ופרשי , אתם חייבים להכין !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
אסייתי, דגים
כמות רכיבים :
9

מצרכים למתכון

•60-70 גרם סלמון
•חצי בצל סגול / בצל שאלוט
•2 צנוניות
•2 גבעולי בצל ירוק
•חופן פטרוזיליה וכוסברה
•פלפל צ׳ילי
•לימון שלם
•תפוז שלם
•אבוקדו
•קצח
•כף סויה
•כמה טיפות שמן שומשום (פחות מכפית)

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הסביצה, חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות .
קוצצים בצל סגול, בצל ירוק , כוסברה ופטרוזיליה , חותכים צנוניות ופלפל לרצועות דקות .

סוחטים לימון שלם ותפוז שלם ושופכים חצי מהכמות מעל הסביצה , מזלפים מעט שמן זית ושמים מלחפלפל .
מוסיפים סויה ושמן שומשום ומערבבים היטב .

קולפים את האבוקדו בעזרת קולפן בעדינות , את רצועות האבוקדו פורסים במרכז ניילון נצמד ריבוע של 10 ס״מ .

מניחים את הסביצה במרכז רצועות האבוקדו ובעזרת הניילון נצמד סוגרים לכדור , סוגרים היטב את כדור האבוקדו (ראו סרטון) ופותחים בעדינות ומניחים על צלחת ההגשה - אפשר לשים את הכדור כמה דקות במקרר וזה יקל על הפתיחה .

מה שנותר לנו מהלימון והתפוז שחבטנו , מוסיפים אליו קורט של סוכר חום ועוד כמה טיפות של שמן שומשום (2-3 טיפות) שופכים מעל כדור האבוקדו , מפזרים קצח וזה מוכן ! תהנו 🫶🏻

IMG_5010

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}