דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | מאפינס פילו פיצה
•4-5 דפי פילו חתוכים לריבועים
•80 גרם בולגרית
•80 גרם גבינה צהובה מגורדת / פתיתים
•2 כפות קוטג׳
•ביצה
•2 כפות קמח
רוטב פיצה -
•100 גרם רסק
•1/4 כוס מים
•2 כפות קוטג׳
•מלח פלפל , אורגנו , קורט סוכר , כפית שום גבישי .
•ביצה ושומשום לציפוי
מפשירים את דפי הפילו לפי ההוראות וחותכים אותם לריבועים קטנים . משמנים תבנית מאפינס ומסדרים בכל עיגול בתבנית כ3 דפי פילו ( אולי יותר תלוי בגודל התבנית שלכם , אנחנו לא רוצים שהשכבה התחתית תהיה דקה מידי ותרטב באפייה )
בקערה שמים את כל מרכיבי המלית - ביצה , קמח וגבינות ומלח פלפל ומערבבים היטב .
מכינים את הרסק בקערה נפרדת ומסדרים בתבנית .
שמים בכל מאפינס כפית מהרוטב עגבניות , מעל זה שמים מהמלית גבינות , סוגרים את הקצוות של דפי הפילו , מברישים בביצה ומפזרים שומשום .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהפילו מזהיב וזה מוכן 🫶🏻
Made with love by poyke