- Make food , Make friends -

חזה עוף בדבש וקשיו

מנה צבעונית וסופר טעימה - קוביות חזה עוף ברוטב אסייךתי מתוק עם דבש וקשיו מעל , מושלם לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
אסייתי, מתכוני עוף
כמות רכיבים :
13

מצרכים למתכון

•250 גרם חזה עוף
•חצי כוס קורנפלור
•גמבה
•כוס ברוקולי
•3 שיניי שום
•100 גרם קשיו

לרוטב -
•4 כפות סויה
•3 כפות טריאקי
•כף שמן שומשום
•6 כפות דבש
•2 כפות מיץ לימון
•3 כפות מים
•קורט צ׳ילי גרוס

אופן הכנה

תחילה קולים את הקשיו על מחבת , מדליקים אש קטנה ושמים את הקשיו במחבת החמה ל2-3 דקות עד שמקבל צבע יפה ומוציאים לקערה .

את חזה העוף חותכים לקוביות ושמים בקערה עם קורנפלור , שכל חזה העוף יהיה מצופה היטב בקורנפלור.

שמים במחבת כף שמן ומוסיפים את קוביות חזה העוף , מבשלים קלות עד שהקוביות מתבשלות מכל הצדדים ומוציאים לצלחת .

באותה מחבת מוסיפים שוב כף שמן ושמים שום קצוץ , גמבה וברוקולי . מבשלים ל3-4 דקות על אש גבוהה, אנחנו רוצים שהירקות ישארו פריכים ולא יתבשלו יותר מידי .

בנתיים מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב .

מחזירים את חזה העוף למחבת , שופכים את הרוטב ומחזירים את הקשיו ומערבבים היטב , מבשלים לכמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך ונדבק לחזה העוף ומגישים 😍

IMG_1380

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}