- Make food , Make friends -

קציצות מקורמלות וניוקי

ארוחה בסיר אחד , קציצות מתוקות עם בצל מקורמל וניוקי שמתבשלים ביחד בסיר אחד מושלם , ארוחת צהריים שכולם יאהבו

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
בשר
כמות רכיבים :
15

מצרכים למתכון

•500 גרם בשר טחון
•בצל קצוץ
‎•3 שיניי שום כתושות
•גזר מגורד
•חופן כוסברה קצוצה
•4 כפות פירורי לחם
•כף פפריקה , כפית בהרט, מלח פלפל קורט קינמון.
•כף שמן זית

לרוטב -
•2 בצלים גדולים
•בטטה חתוכה לקוביות
•כף סוכר חום
•כף פפריקה , מלח פלפל
•3 כוסות מים
•500 גרם ניוקי

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הקציצות , בקערה שמים את כל מצרכי הקציצות , מערבבים היטב לעיסה אחידה ומניחים במקרר למנוחה חצי שעה .

יוצרים קציצות ובסיר עם מעט שמן מטגנים את הקציצות מ2 הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג .

באותו הסיר מטגנים 2 בצלים שחתכנו לרצועות, מוסיפים את הבצל לסיר , מוסיפים כף סוכר חום ומבשלים כ10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם .
מוסיפים את הבטטה ומבשלים לעוד חמש דקות .

מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב , ומחזירים לסיר את הקציצות שטיגנו .
שמים מים ומבשלים ל20 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את הניוקי ומנערים היטב את הסיר שהניוקי יתפוס מקום בסיר . ומבשלים לעוד 15 דקות עד שהניוקי מוכנים
בתאבון ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}