דף הבית | בלוג מתכונים | בשר | קציצות מקורמלות וניוקי
•500 גרם בשר טחון
•בצל קצוץ
•3 שיניי שום כתושות
•גזר מגורד
•חופן כוסברה קצוצה
•4 כפות פירורי לחם
•כף פפריקה , כפית בהרט, מלח פלפל קורט קינמון.
•כף שמן זית
לרוטב -
•2 בצלים גדולים
•בטטה חתוכה לקוביות
•כף סוכר חום
•כף פפריקה , מלח פלפל
•3 כוסות מים
•500 גרם ניוקי
מתחילים בהכנת הקציצות , בקערה שמים את כל מצרכי הקציצות , מערבבים היטב לעיסה אחידה ומניחים במקרר למנוחה חצי שעה .
יוצרים קציצות ובסיר עם מעט שמן מטגנים את הקציצות מ2 הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג .
באותו הסיר מטגנים 2 בצלים שחתכנו לרצועות, מוסיפים את הבצל לסיר , מוסיפים כף סוכר חום ומבשלים כ10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם .
מוסיפים את הבטטה ומבשלים לעוד חמש דקות .
מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב , ומחזירים לסיר את הקציצות שטיגנו .
שמים מים ומבשלים ל20 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את הניוקי ומנערים היטב את הסיר שהניוקי יתפוס מקום בסיר . ומבשלים לעוד 15 דקות עד שהניוקי מוכנים
בתאבון ❤️
Made with love by poyke