דף הבית | בלוג מתכונים | אסייתי | חזה עוף בדבש וקשיו
•250 גרם חזה עוף
•חצי כוס קורנפלור
•גמבה
•כוס ברוקולי
•3 שיניי שום
•100 גרם קשיו
לרוטב -
•4 כפות סויה
•3 כפות טריאקי
•כף שמן שומשום
•6 כפות דבש
•2 כפות מיץ לימון
•3 כפות מים
•קורט צ׳ילי גרוס
תחילה קולים את הקשיו על מחבת , מדליקים אש קטנה ושמים את הקשיו במחבת החמה ל2-3 דקות עד שמקבל צבע יפה ומוציאים לקערה .
את חזה העוף חותכים לקוביות ושמים בקערה עם קורנפלור , שכל חזה העוף יהיה מצופה היטב בקורנפלור.
שמים במחבת כף שמן ומוסיפים את קוביות חזה העוף , מבשלים קלות עד שהקוביות מתבשלות מכל הצדדים ומוציאים לצלחת .
באותה מחבת מוסיפים שוב כף שמן ושמים שום קצוץ , גמבה וברוקולי . מבשלים ל3-4 דקות על אש גבוהה, אנחנו רוצים שהירקות ישארו פריכים ולא יתבשלו יותר מידי .
בנתיים מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב .
מחזירים את חזה העוף למחבת , שופכים את הרוטב ומחזירים את הקשיו ומערבבים היטב , מבשלים לכמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך ונדבק לחזה העוף ומגישים 😍
Made with love by poyke