- Make food , Make friends -

עוגיות פלורנטין סטייל קרמשניט

עוגיות פלורנטין 100K סטייל קרמשניט ! שכבות של עוגיות פלורנטין דקיקות , קריספיות וטעימות עם קצפת מתוקה וקלילה ואפשר לעצב כל מספר שרוצים!

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
כל מה שמתוק
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•50 גרם חמאה מומסת
•200 גרם שקדים פרוסים
•90 גרם אבקת סוכר
•3 חלבונים מביצה
•80 גרם קליפות תפוז מסוכרות / דובדבנים מסוכרים
•כף מייפל
•כפית גרידת תפוז

לקצפת -
•שמנת מתוקה 38 אחוז - 250 מ״ל
•חבילה אינסטנט פודינג וניל
•2 כפות סוכר

אופן הכנה

מתחילים בהכנת העוגיות , בקערה שמים את החלבונים , ומוסיפים אבקת סוכר , בעזרת מטרפה טורפים היטב עד שמתאחד ואין גושים , מוסיפים את השקדים , קליפות תפוז מסוכרות שקצצנו קצוץ קצוץ , גרידת תפוז וחמאה מומסת
מערבבים עד לאיחוד .

מסדרים את העוגיות שלנו בתבנית , אפשר לעשות עיגולים , אפשר אצבעות , איך שרוצים :)
ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ15 דקות , עד שהעוגיות מזהיבות .

בזמן שהעוגיות בתנור אפשר להכין את הקצפת , שמים את כל מרכיבי הקצפת בקערה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה (לא חייב להכין קצפת לעוגיות , אפשר לגמרי להכין רק את העוגיות והן טעימות ממש)

כשהעוגיות מוכנות מניחים להן להצטנן לגמרי , אם הכנתם קצפת אז אפשר לזלף את הקצפת מעל ולסגור עם עוד עוגיה וזה מוכן 😍

תהנו אוהבת אותכם 🤍

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}