- Make food , Make friends -

שניצל קריספי קלאסי

איזה טעים זה שניצל! יש פה מתכון לשניצל קריספי קלאסי והכי טעים שיש , עם כל הטיפים והשלבים להכנת שניצל הכי קריספי וטעים שיש !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף

מצרכים למתכון

•חצי קילו שניצל
•2 כוסות פירורי פנקו
•2 כוסות קמח
•2 ביצים
•2 כפות מיונז
•כף גדושה פפריקה , מלחפלפל , כפית אבקת שום 

אופן הכנה

כמה שלבים פשוטים שאני מקפידה עליהם בשביל השניצל המושלם .
בקערה שמים 2 ביצים ומיונז ומשקשקים היטב , בקערה נפרדת שמים קמח ותבלינים ומערבבים , ובקערה נוספת שמים את פירורי הפנקו .

את השניצל טובלים קודם בקמח , שכל העוף יהיה מצופה היטב בקמח , מעבירים לביצה ואז לפירורי פנקו , בעזרת כף היד מהדקים היטב את פירורי הפנקו לחזה העוף .
אחרי שהכנו את השניצלים מניחים אותם במקרר ל20 דקות לפחות .

מחממים שמן עמוק במחבת , שמים את השניצלים בשמן הרותח וכשמוכן מעבירים לרשת שכל השמן ירד , אין שניצל טעים כזה !

בתאבון ❤️

IMG_7380

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}