דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | שניצל קריספי קלאסי
•חצי קילו שניצל
•2 כוסות פירורי פנקו
•2 כוסות קמח
•2 ביצים
•2 כפות מיונז
•כף גדושה פפריקה , מלחפלפל , כפית אבקת שום
כמה שלבים פשוטים שאני מקפידה עליהם בשביל השניצל המושלם .
בקערה שמים 2 ביצים ומיונז ומשקשקים היטב , בקערה נפרדת שמים קמח ותבלינים ומערבבים , ובקערה נוספת שמים את פירורי הפנקו .
את השניצל טובלים קודם בקמח , שכל העוף יהיה מצופה היטב בקמח , מעבירים לביצה ואז לפירורי פנקו , בעזרת כף היד מהדקים היטב את פירורי הפנקו לחזה העוף .
אחרי שהכנו את השניצלים מניחים אותם במקרר ל20 דקות לפחות .
מחממים שמן עמוק במחבת , שמים את השניצלים בשמן הרותח וכשמוכן מעבירים לרשת שכל השמן ירד , אין שניצל טעים כזה !
בתאבון ❤️
Made with love by poyke