דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | קציצות עוף ומנגולד
•500 גרם עוף טחון
•2 חבילות עלי מנגולד
•2 פרוסות לחם/חלה רטובות וסחוטות
•בצל
•3 שיניי שום
•3 כפות קמח
•תפוח אדמה מגורד וסחוט מנוזלים
•מלח פלפל , כף כורכום , כפית בהרט , קורט קינמון
•רבע לימון סחוט
•שמן לטיגון
מתחילים בהכנת המנגולד , קוצצים את המנגולד ושמים בקערה גדולה עם מים רותחים למשך עשר דקות . לאחר עשר דקות מסננים ושוטפים היטב את המנגולד . וסוחטים את עלי המנגולד מהנוזלים היטב .
בקערה שמים חזה עוף טחון, תפוח אדמה שגירדנו וסחטנו מנוזלים , בצל קצוץ , 3 שיניי שום כתושות , לחם סחוט , תבלינים , קמח ,לימון ואת המנגולד שהכנו .
מערבבים היטב לעיסה אחידה ושמים במקרר לחצי שעה .
לאחר מכן יוצרים קציצות ומטגנים בשמן בגובה של כ2 ס״מ , מטגנים מ2 הצדדים עד שמזהיב ומעבירים לרשת/נייר סופג ומגישים 🤍
Made with love by poyke