- Make food , Make friends -

קציצות עוף ומנגולד

קציצות עוף ומנגולד כמו של סבתא , מלאות בטעם , שמטגנים אותם ומגישים חם חם על הצלחת ומתחסלות בשנייה , הקציצות הכי טעימות שיש

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•500 גרם עוף טחון
•2 חבילות עלי מנגולד
•2 פרוסות לחם/חלה רטובות וסחוטות
•בצל
•3 שיניי שום
•3 כפות קמח
•תפוח אדמה מגורד וסחוט מנוזלים
•מלח פלפל , כף כורכום , כפית בהרט , קורט קינמון
•רבע לימון סחוט
•שמן לטיגון

אופן הכנה

מתחילים בהכנת המנגולד , קוצצים את המנגולד ושמים בקערה גדולה עם מים רותחים למשך עשר דקות . לאחר עשר דקות מסננים ושוטפים היטב את המנגולד . וסוחטים את עלי המנגולד מהנוזלים היטב .

בקערה שמים חזה עוף טחון, תפוח אדמה שגירדנו וסחטנו מנוזלים , בצל קצוץ , 3 שיניי שום כתושות , לחם סחוט , תבלינים , קמח ,לימון ואת המנגולד שהכנו .

מערבבים היטב לעיסה אחידה ושמים במקרר לחצי שעה .

לאחר מכן יוצרים קציצות ומטגנים בשמן בגובה של כ2 ס״מ , מטגנים מ2 הצדדים עד שמזהיב ומעבירים לרשת/נייר סופג ומגישים 🤍

IMG_5832

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}