דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | קממבר במייפל ואגוזים
•גבינת קממבר
•באגט
•שמן זית
•ענף טימין
•חופן אגוזים
•2 כפות מייפל
•ריבה להגשה
•חמאה להגשה
מתחילים בהכנת הבאגט , חותכים את הבאגט לחתיכות מפזרים שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור למשך 7-10 180 מעלות עד ש באגט נהיה קריספי .
את האגוזים קוצצים ושמים בקערה , מערבבים עם מייפל .
את גבינת בקממבר חורצים מעט באמצעות סכין , שמים מעל כף שמן זית ומניחים את האגוזים והמייפל , (שמים רינג מסביב לקמבבר שלא תנזל לצדדים בזמן האפייה) ושמים בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 15-20 דקות .
בזמן הזה מכינים במגש את הריבה והחמאה ושמים פירות שאוהבים (תותים, ענבים,תפוז, אננס וכו)
ומגישים עם הגבינות קממבר כשמוכנה , מגישים חם ! 😍
תהנו 🤍
Made with love by poyke