- Make food , Make friends -

קממבר במייפל ואגוזים

גבינת קממבר במייפל ואגוזים , מושלמת לאירוח ! לצד פירות , ריבה , חמאה ובאגט או קרקרים אתם מקבלים מגש אירוח מושלם וטעים !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
תוספות
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•גבינת קממבר
•באגט
•שמן זית
•ענף טימין
•חופן אגוזים
•2 כפות מייפל
•ריבה להגשה
•חמאה להגשה

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הבאגט , חותכים את הבאגט לחתיכות מפזרים שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור למשך 7-10 180 מעלות עד ש באגט נהיה קריספי .

את האגוזים קוצצים ושמים בקערה , מערבבים עם מייפל .
את גבינת בקממבר חורצים מעט באמצעות סכין , שמים מעל כף שמן זית ומניחים את האגוזים והמייפל , (שמים רינג מסביב לקמבבר שלא תנזל לצדדים בזמן האפייה) ושמים בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 15-20 דקות .

בזמן הזה מכינים במגש את הריבה והחמאה ושמים פירות שאוהבים (תותים, ענבים,תפוז, אננס וכו)

ומגישים עם הגבינות קממבר כשמוכנה , מגישים חם ! 😍

תהנו 🤍

IMG_6840

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}