- Make food , Make friends -

שניצלוני עוף ותירס

שניצלוני עוף ותירס בצורות במיוחד לקטנטנים , טעימים וקלים להכנה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•500 גרם חזה עוף טחון
•קופסא גרגרי תירס
•2 כפות קטשופ
•בצל
•3 שיניי שום
•גזר
•כף קורנפלור
•כפית אבקת אפייה
•מלחפלפל וכף כורכום
•פירורי לחם לציפוי

אופן הכנה

במעבד מזון שמים את הבצל, השום והגזר ומעבדים עד שקצוץ.
מוסיפים את כל מה שקצצנו לחזה העוף, מוסיפים קטשופ, תבלינים , קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים היטב לעיסה אחידה .

את העיסה משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לחצי שעה - שעה .

(אפשר לוותר על השלב הזה למי שלא רוצה ליצור צורות , וישר לעשות עיגולים לטיגון)

שמוציאים מהמקפיא חותכים לצורות (אפשר גם לחתוך לאצבעות/קוביות).
עם ידיים מעט רטובות מצפים את השניצלים בפירורי לחם, אין צורך לצפות בביצה קודם , ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב .

מעבירים ישר לנייר סופג או לרשת ומגישים !
תהנו 🤍

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}