דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | שניצלוני עוף ותירס
•500 גרם חזה עוף טחון
•קופסא גרגרי תירס
•2 כפות קטשופ
•בצל
•3 שיניי שום
•גזר
•כף קורנפלור
•כפית אבקת אפייה
•מלחפלפל וכף כורכום
•פירורי לחם לציפוי
במעבד מזון שמים את הבצל, השום והגזר ומעבדים עד שקצוץ.
מוסיפים את כל מה שקצצנו לחזה העוף, מוסיפים קטשופ, תבלינים , קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים היטב לעיסה אחידה .
את העיסה משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לחצי שעה - שעה .
(אפשר לוותר על השלב הזה למי שלא רוצה ליצור צורות , וישר לעשות עיגולים לטיגון)
שמוציאים מהמקפיא חותכים לצורות (אפשר גם לחתוך לאצבעות/קוביות).
עם ידיים מעט רטובות מצפים את השניצלים בפירורי לחם, אין צורך לצפות בביצה קודם , ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב .
מעבירים ישר לנייר סופג או לרשת ומגישים !
תהנו 🤍
Made with love by poyke