דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | פסטה וחזה עוף בסיר אחד
•300 גרם פסטה שאוהבים
•300 גרם חזה עוף
•חצי כוס קורנפלור
•כף פפריקה , מלחפלפל , כפית אבקת שום - לחזה עוף
•3 שיניי שום
•200 גרם רסק
•מים רותחים
•כף סילאן
•כף גדושה פפריקה , מלחפלפל, חצי כפית כמון, קורט סוכר -לרוטב
•צ׳ילי גרוס לפי הטעם - לרוטב
מתחילים בהכנת חזה העוף , חותכים את חזה העוף לקוביות .
בקערה שמים קורנפלור ותבלינים ומערבבים היטב .
שמים את חזה העוף שחתכנו ומערבבים היטב שהכל יהיה מצופה היטב הקורנפלור .
בסיר שמים כף שמן ומבשלים את קוביות חזה העוף מכל הצדדים עד שמזהיב ומוכן , מוציאים לצלחת .
באותו הסיר שמים את הפסטה ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפסטה.
מבשלים את הפסטה חצי בישול (בערך 5 דקות תלוי בסוג הפסטה) לאחר מכן מוסיפים רסק , שום , תבלינים וסילאן ומערבבים היטב .
(אם חסר מים מוסיפים במהלך הבישול קצת)
כשהפסטה מוכנה מחזירים את חזה העוף ומערבבים היטב עם הרוטב ומגישים !
Made with love by poyke