- Make food , Make friends -

פסטה וחזה עוף בסיר אחד

קוביות חזה עוף ופסטה בסיר אחד ,עם רוטב אדום וטעים! ארוחת צהריים טעימה במינימום זמן הכנה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•300 גרם פסטה שאוהבים
•300 גרם חזה עוף
•חצי כוס קורנפלור
•כף פפריקה , מלחפלפל , כפית אבקת שום - לחזה עוף
•3 שיניי שום
•200 גרם רסק
•מים רותחים
•כף סילאן
•כף גדושה פפריקה , מלחפלפל, חצי כפית כמון, קורט סוכר -לרוטב
•צ׳ילי גרוס לפי הטעם - לרוטב

אופן הכנה

מתחילים בהכנת חזה העוף , חותכים את חזה העוף לקוביות .
בקערה שמים קורנפלור ותבלינים ומערבבים היטב .
שמים את חזה העוף שחתכנו ומערבבים היטב שהכל יהיה מצופה היטב הקורנפלור .

בסיר שמים כף שמן ומבשלים את קוביות חזה העוף מכל הצדדים עד שמזהיב ומוכן , מוציאים לצלחת .

באותו הסיר שמים את הפסטה ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הפסטה.
מבשלים את הפסטה חצי בישול (בערך 5 דקות תלוי בסוג הפסטה) לאחר מכן מוסיפים רסק , שום , תבלינים וסילאן ומערבבים היטב .
(אם חסר מים מוסיפים במהלך הבישול קצת)

כשהפסטה מוכנה מחזירים את חזה העוף ומערבבים היטב עם הרוטב ומגישים !

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}