- Make food , Make friends -

שכבות פילו וקצפת

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
כל מה שמתוק
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•8 דפי פילו
•50 גרם חמאה מומסת
•שמנת להקצפה 38%
•80 גרם אינסטנט פודינג וניל(6 כפות)
-2 כפות גדושות מסקרפונה
•50 גרם שערות קדאיף
•כפית סוכר חום
•20 גרם חמאה (לשערות קדאיף)
•מנגו

אופן הכנה

מתחילים בהכנת דפי הפילו , לוקחים 2 דפי פילו ״מקמטים״ אותם בעזרת הידיים ויוצרים צורה של עיגול , אני השתמשתי ברינג בשביל ליצור עיגולים אחידים .

יוצרים 4 עיגולי פילו ומברישים בחמאה מומסת כל אחד .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25 דקות עד שהבצק מזהיב ומוכן .

בזמן הזה מכינים את הקצפת , בקערה שמים קצפת, פודינג וניל ומסקרפונה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה .

את שערות הפילו קוצצים ושמים במחבת עם 20 גרם חמאה וכפית סוכר לופ ומערבבים היטב , מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שמזהיב . ומניחים בצד .

את המנגו חותכים בצורה יפה ואחרי שדפי הפילו התקררו מתחילים לסדר להגשה

שמים שכבת פילו , מזלפים קצפת , עוד שכבת פילו וקצפת@ ומעל זה מנגו ושערות קדאיף ומגישים ! 😍

ת

IMG_0307

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}