דף הבית | בלוג מתכונים | כל מה שמתוק | שכבות פילו וקצפת
•8 דפי פילו
•50 גרם חמאה מומסת
•שמנת להקצפה 38%
•80 גרם אינסטנט פודינג וניל(6 כפות)
-2 כפות גדושות מסקרפונה
•50 גרם שערות קדאיף
•כפית סוכר חום
•20 גרם חמאה (לשערות קדאיף)
•מנגו
מתחילים בהכנת דפי הפילו , לוקחים 2 דפי פילו ״מקמטים״ אותם בעזרת הידיים ויוצרים צורה של עיגול , אני השתמשתי ברינג בשביל ליצור עיגולים אחידים .
יוצרים 4 עיגולי פילו ומברישים בחמאה מומסת כל אחד .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25 דקות עד שהבצק מזהיב ומוכן .
בזמן הזה מכינים את הקצפת , בקערה שמים קצפת, פודינג וניל ומסקרפונה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה .
את שערות הפילו קוצצים ושמים במחבת עם 20 גרם חמאה וכפית סוכר לופ ומערבבים היטב , מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שמזהיב . ומניחים בצד .
את המנגו חותכים בצורה יפה ואחרי שדפי הפילו התקררו מתחילים לסדר להגשה
שמים שכבת פילו , מזלפים קצפת , עוד שכבת פילו וקצפת@ ומעל זה מנגו ושערות קדאיף ומגישים ! 😍
ת
Made with love by poyke