- Make food , Make friends -

פסטה ברוטב ארטישוק וריקוטה

אחת הפסטות הכי טעימות שהכנתי ! לרוטב השתמשתי ברבעי ארטישוק בשמן שמוסיף טעם מטורף וגבינת ריקוטה , ויש לכם רוטב קל להכנה טעים בטירוף.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
פסטות
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•200 גרם רבעי ארטישוק בשמן
•2 כפות גדושות ריקוטה
•20 גרם חמאה
•כף שמן זית
•שמנת מתוקה 250 מל
•250 גרם פסטה שאוהבים
•מלחפלפל ואגוז מוסקט
•1/4 כוס מיי פסטה

אופן הכנה

תחילה מבשלים את הפסטה בסיר נפרד לפי הוראות היצרן , שומרים רבע כוס ממי הפסטה בצד .

בסיר נפרד שמים חמאה ושמן זית , מטגנים קלות שום קצוץ ומוסיפים את רבעי הארטישוק .
מוסיפים תבלינים ומניחים לבישול על אש קטנה כחמש דקות .
מוסיפים שמנת , מי פסטה , ריקוטה ומערבבים היטב .

מבשלים לעוד כ10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מעט .

מגישים עם פרמזן מעל וזה טעים ברמות ! 😍

IMG_4201

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}