דף הבית | בלוג מתכונים | פסטות | פסטה ברוטב ארטישוק וריקוטה
•200 גרם רבעי ארטישוק בשמן
•2 כפות גדושות ריקוטה
•20 גרם חמאה
•כף שמן זית
•שמנת מתוקה 250 מל
•250 גרם פסטה שאוהבים
•מלחפלפל ואגוז מוסקט
•1/4 כוס מיי פסטה
תחילה מבשלים את הפסטה בסיר נפרד לפי הוראות היצרן , שומרים רבע כוס ממי הפסטה בצד .
בסיר נפרד שמים חמאה ושמן זית , מטגנים קלות שום קצוץ ומוסיפים את רבעי הארטישוק .
מוסיפים תבלינים ומניחים לבישול על אש קטנה כחמש דקות .
מוסיפים שמנת , מי פסטה , ריקוטה ומערבבים היטב .
מבשלים לעוד כ10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מעט .
מגישים עם פרמזן מעל וזה טעים ברמות ! 😍
Made with love by poyke