- Make food , Make friends -

זוקיני בטמפורה

זוקיני בטמפורה שמגישים לצד מטבל יוגורט , התוספת המושלמת לארוחה , לנשנוש ואפילו לצד בירה קרה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
תוספות
כמות רכיבים :
13

מצרכים למתכון

•כוס קמח
•כוס בירה
•1/3 כוס קורנפלור
•כפית אבקת אפייה
•מלחפלפל לפי הטעם
•כפית אבקת שום, קורט צילי גרוס
•2 כפות פרמזן מגורד
•חופן כוסברה קצוצה

למטבל יוגורט-
•גביע יוגורט טבעי
•2 שיניי שום כתושות
•חופן שמיר
•כף שמן זית
•גבעול בצל ירוק

אופן הכנה

מתחילים בהכנת בזוקיני , חותכים זוקיני לחתיכות דקות .

בקערה שמים את הקמח, הקורנפלור, בירה ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה .
מוסיפים את התבלינים , הכוסברה והפרמזן ושוב מערבבים לבלילה אחידה , הבלילה צריכה להיות כמו טחינה בערך . לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי .

שמים את הזוקוני שחתכנו בתוך הבלילה ומערבבים היטב שהכל יהיה מצופה היטב בבלילה .

בסיר מתאים מחממים שמן בגובה של כ2 סמ לטיגון .
שמים את הזוקיני ומטגנים עד להזהבה . מוציאים לרשת! שכל השמן ירד וזוקיני ישאר לנו קריספי .

ומכינים את המטבל , שמים בקערה את היוגורט , שום כתוש , קוצצים שמיר ובצל ירוק ומוסיפים גם , ושמן זית .
מערבבים הכל היטב ומגישים !

תהנו 😍

IMG_3399

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}