דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | זוקיני בטמפורה
•כוס קמח
•כוס בירה
•1/3 כוס קורנפלור
•כפית אבקת אפייה
•מלחפלפל לפי הטעם
•כפית אבקת שום, קורט צילי גרוס
•2 כפות פרמזן מגורד
•חופן כוסברה קצוצה
למטבל יוגורט-
•גביע יוגורט טבעי
•2 שיניי שום כתושות
•חופן שמיר
•כף שמן זית
•גבעול בצל ירוק
מתחילים בהכנת בזוקיני , חותכים זוקיני לחתיכות דקות .
בקערה שמים את הקמח, הקורנפלור, בירה ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה .
מוסיפים את התבלינים , הכוסברה והפרמזן ושוב מערבבים לבלילה אחידה , הבלילה צריכה להיות כמו טחינה בערך . לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי .
שמים את הזוקוני שחתכנו בתוך הבלילה ומערבבים היטב שהכל יהיה מצופה היטב בבלילה .
בסיר מתאים מחממים שמן בגובה של כ2 סמ לטיגון .
שמים את הזוקיני ומטגנים עד להזהבה . מוציאים לרשת! שכל השמן ירד וזוקיני ישאר לנו קריספי .
ומכינים את המטבל , שמים בקערה את היוגורט , שום כתוש , קוצצים שמיר ובצל ירוק ומוסיפים גם , ושמן זית .
מערבבים הכל היטב ומגישים !
תהנו 😍
Made with love by poyke