- Make food , Make friends -

סלט קיסר ביתי

סלט קיסר אמיתי ! לא כזה מסובך להכין סלט קיסר בבית , רק כמה מצרכים שצריכים להיות לכם בבית וקצת השקעה ברוטב ואתם מקבלים סלט מושלם וטעים.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
13

מצרכים למתכון

•לבבות חסה קיסר / חסה סלנובה
•פרמזן מגורד
•חופן קרוטונים שאוהבים
•חופן פקאן

לרוטב -
•3 שיניי שום
•2 חתיכות אנשובי
•מעט מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם
•כפית חרדל דיז’ון
•2 חלמונים
•מיץ מלימון 1
•3 כפות גדושות פרמזן
•1/4 כוס שמן זית
•כפית מיונז

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הרוטב , במכתש ועלי שמים שום קצוץ , אנשובי קצוץ , חרדל דיז’ון ופלפל שחור ומתחילים לכתוש עד למחית , מוסיפים חלמונים , חצי מכמות שמן הזית ומערבבים היטב .

מוסיפים פרמזן , לימון ואת יתר שמן הזית ומיונז ושוב מערבבים .
בעזרת מוט בלנדר ידני (או מעבירים לבלנדר) טוחנים למרקם חלק והרוטב מוכן .

את החסה קורעים לחתיכות ביס ושמים במי קרח ל10 דקות , שוטפים ומייבשים .

שמים מהרוטב על החסה ובעזרת היידים (או בעזרת מלקחיים) מערבבים היטב שכל החסה תהיה מכוסה ברוטב , מוסיפים פרמזן וקרוטונים , ופקאן(לא חייב) ומגישים !

*את הרוטב אפשר לשמור במקרר יומיים*
תהנו 🤍

IMG_2026

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}