דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | עוף עם תפוחי אדמה ופטריות
-4-6 כרעיים
•חבילת פטריות שמפיניון
•3 תפוחי אדמה
•בצל
•3 שיניי שום
•חופן כוסברה
•תבלינים - כף כורכום , כפית אגוז מוסקט, כפית בהרט , מלחפלפל
•כוס מים קרים + כף קורנפלור
מתחילים בלחתוך בצל לרצועות , את השום קוצצים .
במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה .
בנתיים חותכים פטריות לחצאים ותפוחי אדמה לקוביות .
מוסיפים לסיר את התבלינים ומערבבים היטב ומוסיפים את העופות , נותנים לעופות בישול קצר מ2 הצדדים להזהבה .
מוסיפים את הפטריות .
בכוס עם מים קרים מערבבים כף קורנפלור היטב שלא יהיו גושים ומוסיפים לסיר, מנענעים את הסיר היטב . מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומוסיפים מים רותחים עד ל3/4 כיסוי של העוף .
מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה רכים .
ומגישים ❤️
Made with love by poyke