- Make food , Make friends -

עוף עם תפוחי אדמה ופטריות

תבשיל עוף עם פטריות ותפוחי אדמה טעים בטירוף , מהתבשילים האלה שפשוט מניחים הכל בסיר וזה יוצא הכי טעים ומנחם שיש

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

-4-6 כרעיים
•חבילת פטריות שמפיניון
•3 תפוחי אדמה
•בצל
•3 שיניי שום
•חופן כוסברה
•תבלינים - כף כורכום , כפית אגוז מוסקט, כפית בהרט , מלחפלפל
•כוס מים קרים + כף קורנפלור

אופן הכנה

מתחילים בלחתוך בצל לרצועות , את השום קוצצים .
במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה .
בנתיים חותכים פטריות לחצאים ותפוחי אדמה לקוביות .

מוסיפים לסיר את התבלינים ומערבבים היטב ומוסיפים את העופות , נותנים לעופות בישול קצר מ2 הצדדים להזהבה .
מוסיפים את הפטריות .

בכוס עם מים קרים מערבבים כף קורנפלור היטב שלא יהיו גושים ומוסיפים לסיר, מנענעים את הסיר היטב . מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומוסיפים מים רותחים עד ל3/4 כיסוי של העוף .

מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה רכים .

ומגישים ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}