- Make food , Make friends -

סלט שניצל

אם יש משהו שכולם אוהבים זה סלט שניצל ! סלט עשיר עם מלא ירקות ורוטב טעים , ומעל זה שניצל קריספי , הארוחה המושלמת.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף, סלטים שווים
כמות רכיבים :
15

מצרכים למתכון

מה צריך ?
לסלט גדול -
•250 גרם חזה עוף
•ביצה לציפוי
•כף סויה
•פירורי לחם ושומשום לציפוי
•חצי חבילת לקט עלים
•כוס עגבניות שרי
•מלפפון
•גזר מגורד
•כוס פטריות שמפיניון
•בצל סגול
•רבע כרוב לבן מכרוב קטן
•חצי כוס גרגרי תירס

לרוטב -
•כף טחינה
•2 כפות מים
•רבע כוס שמן זית
•חצי לימון סחוט
•מלח פלפל וחצי כפית אבקת שום
•כף דבש

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הסלט , חותכים שרי לחצאים, חותכים את המלפפון לחצאי ירח, את הגזר מגרדים, חותכים גם פטריות , בצל וכרוב .
שמים הכל בקערה ומוסיפים עליי בייבי ותירס .

בקערה נפרדת שמים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים ומניחים בצד.

ועוברים להכנת שניצל .
בקערה אחת שמים ביצים עם סויה ומשקשקים היטב ובקערה שנייה פירורי לחם ושומשום.
טובלים את החזה העוף בביצה ואז בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם , שהשניצל מוכן מעבירים לקשת .
מערבבים היטב את הסלט עם הרוטב , את השניצל חותכים לרצועות ומגישים מעל הסלט. סוחטים מעט לימון מעל וזה מוכן! 😍

IMG_8410

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}