- Make food , Make friends -

ספגטי נקניקיות

ספגטי נקניקיות ברוטב אדום שילדים ומבוגרים אוהבים ! מתכון קל וטעים לארוחת צהריים זריזה .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף, פסטות
כמות רכיבים :
7

מצרכים למתכון

•300 גרם מקרוני 7
•חבילת נקניקיות עוף
•200 גרם רסק
•3 כוסות מים רותחים
•תבלינים- כף גדושה פפריקה , מלח פלפל , כפית אגוז מוסקט,חצי כפית כמון, קורט קינמון .
•בצל
•3 שיניי שום

אופן הכנה

*לילדים מתחת לגיל חמש יש לחתוך את הנקניקיות לאורך*

מתחילים בהכנת הנקניקיות והספגטי, חותכים כל נקניקיה ל3/4 חלקים ובתוך הנקניקה מכניסים ספגטי(בערך 4-5 יחידות ספגטי) .
קוצצים בצל , כותשים שום ובסיר עם כך שמים מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה .
מוסיפים רסק ותבלינים וקורט סוכר חום ומערבבים היטב .
מוסיפים מים רותחים ואת הנקניקיות והספגטי (ואת הספגטי שנותר) .
מערבבים היטב שכל הספגטי יטמע במים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה עד שהפסטי מוכן והרוטב מצטמצם .
אם חסר מים מוסיפים תוך כדי הבישול .

וזה מוכן ! ❤️
תהנו וחופש גדול שמח .

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}