דף הבית | בלוג מתכונים | מתכוני עוף | ספגטי נקניקיות
•300 גרם מקרוני 7
•חבילת נקניקיות עוף
•200 גרם רסק
•3 כוסות מים רותחים
•תבלינים- כף גדושה פפריקה , מלח פלפל , כפית אגוז מוסקט,חצי כפית כמון, קורט קינמון .
•בצל
•3 שיניי שום
*לילדים מתחת לגיל חמש יש לחתוך את הנקניקיות לאורך*
מתחילים בהכנת הנקניקיות והספגטי, חותכים כל נקניקיה ל3/4 חלקים ובתוך הנקניקה מכניסים ספגטי(בערך 4-5 יחידות ספגטי) .
קוצצים בצל , כותשים שום ובסיר עם כך שמים מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה .
מוסיפים רסק ותבלינים וקורט סוכר חום ומערבבים היטב .
מוסיפים מים רותחים ואת הנקניקיות והספגטי (ואת הספגטי שנותר) .
מערבבים היטב שכל הספגטי יטמע במים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה עד שהפסטי מוכן והרוטב מצטמצם .
אם חסר מים מוסיפים תוך כדי הבישול .
וזה מוכן ! ❤️
תהנו וחופש גדול שמח .
Made with love by poyke