- Make food , Make friends -

ספייסי סלמון בפאני פורי

ספייסי סלמון בקלי קלות שמגישים בתוך פאני פורי , מוצר שהוא חובה במטבח בפני עצמו ואת כל זה שמים על קרם אבוקדו , מנה משגעת ומרשימה.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
אסייתי
כמות רכיבים :
15

מצרכים למתכון

לספייסי סלמון -
•200 גרם סלמון טרי
•כף שמן זית
•3 כפות מיונז
•כף שמן סויה
•כפית שמן שומשום
•2 כפות לימון סחוט
•קורט מלח ים/הימלאיה
•צ׳ילי גרוס
•2 גבעולי בצל ירוק/עירית
•כף סריראצ׳ה
•פלפל אדום ונענע להגשה
•10 יחידות פאני פורי

לקרם אבוקדו -
•אבוקדו
•כף מיונז
•2 שיניי שום
•כפית שמן זית
•4 עלי נענע
•חצי לימון סחוט

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הספייסי סלמון , משתמשים בדג סלמון טרי , וקוצצים אותו לרמת טרטר , הכי טחון שאפשר .

ומעבירים לקערה , מוסיפים לסלמון את כל המצרכים של הספייסי ומערבבים היטב ושומרים במקרר בנתיים .

מתחילים לטגן את הפאני פורי , מחממים שמן לא עמוק מידי בסיר קטן וכל פעם מכניסים מספר יחידות של פאני פורי לשמן הרותח (לא יותר מ4 שתוכלו להשתלט עליהם) הפאני פורי מתנפח תוך כמה שניות ומתהפך , בשלב הזה שימו לב להפוך אותם כל שנייה לצד השני כי הם מזהיבים מהר ואחרי ההזהבה להוציא לנייר סופג או רשת .

ומכניסים את הקרם אבוקדו , את כל המצרכים של האבוקדו שמים בבלנדר וטוחנים בעזרת הלבנדר או בעזרת בלנדר מוט ומוכן .

מסדרים את הקרם אבוקדו בצלחת , ומתחילים למלא את הפאני פורי בספייסי סלמון ומקשטים( את הפאני פוני ממלאים רק לפני ההגשה) וזה מוכן 😍

תהנו 🫶🏻

IMG_9859

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
IMG_9863
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}