דף הבית | בלוג מתכונים | אסייתי | ספייסי סלמון בפאני פורי
לספייסי סלמון -
•200 גרם סלמון טרי
•כף שמן זית
•3 כפות מיונז
•כף שמן סויה
•כפית שמן שומשום
•2 כפות לימון סחוט
•קורט מלח ים/הימלאיה
•צ׳ילי גרוס
•2 גבעולי בצל ירוק/עירית
•כף סריראצ׳ה
•פלפל אדום ונענע להגשה
•10 יחידות פאני פורי
לקרם אבוקדו -
•אבוקדו
•כף מיונז
•2 שיניי שום
•כפית שמן זית
•4 עלי נענע
•חצי לימון סחוט
מתחילים בהכנת הספייסי סלמון , משתמשים בדג סלמון טרי , וקוצצים אותו לרמת טרטר , הכי טחון שאפשר .
ומעבירים לקערה , מוסיפים לסלמון את כל המצרכים של הספייסי ומערבבים היטב ושומרים במקרר בנתיים .
מתחילים לטגן את הפאני פורי , מחממים שמן לא עמוק מידי בסיר קטן וכל פעם מכניסים מספר יחידות של פאני פורי לשמן הרותח (לא יותר מ4 שתוכלו להשתלט עליהם) הפאני פורי מתנפח תוך כמה שניות ומתהפך , בשלב הזה שימו לב להפוך אותם כל שנייה לצד השני כי הם מזהיבים מהר ואחרי ההזהבה להוציא לנייר סופג או רשת .
ומכניסים את הקרם אבוקדו , את כל המצרכים של האבוקדו שמים בבלנדר וטוחנים בעזרת הלבנדר או בעזרת בלנדר מוט ומוכן .
מסדרים את הקרם אבוקדו בצלחת , ומתחילים למלא את הפאני פורי בספייסי סלמון ומקשטים( את הפאני פוני ממלאים רק לפני ההגשה) וזה מוכן 😍
תהנו 🫶🏻
Made with love by poyke