דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | כריך בוראטה ואפרסק
•באגט
•גבינת בוראטה איכותית
•אפרסק
•חופן עליי בייבי
•חצי כוס עגבניות שרי
•כפית דבש
•15 גרם חמאה
לפסטו -
•חופן מכובד של עלי בזיליקום
•2 כפות פרמזן
•5 כפות שמן זית
•מלחפלפל
•2 שיניי שום
מתחילים בהכנת הפסטו , שמים בבלנדר את מרכיבי הפסטו וטוחנים , אם חסר שמן מוסיפים לפי הצורך כל פעם קצת .
לאחר מכן עוברים להכנת הבאגט , פורסים את הבאגט באמצע וצולים אותו עם מעט שמן זית כחמש דקות על מחבת שיקבל קריספיות .
לאחר מכן צולים את האפרסק , חותכים אפרסק לחתיכות של חצי ירח , שמים במחבת כפית שמן זית ו15 גרם חמאה וצולים את האפרסק מ2 הצדדים עד שמקבל צבע זהוב ויפה .
ומתחילים לסדר את הכריך שלנו . מורחים על הבאגט פסטו , שמים בוראטה בכמות נכבדת , מפזרים מעל עליי ביבי , מניחים חתיכות אפרסק ועגבניות שרי פרוסות . מזלפים מעל דבש ואמאלהההההההה !
תהנו ותספרו לי איך היה 🫶🏻
Made with love by poyke