- Make food , Make friends -

כריך בוראטה ואפרסק

כריך בוראטה עם אפרסקים צלויים בחמאה , כריך חלומי שמכינים כשרוצים ממה להשקיע ! ארוחת בוקר או ערב מושלמת ומפנקת

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
חלבי
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•באגט
•גבינת בוראטה איכותית
•אפרסק
•חופן עליי בייבי
•חצי כוס עגבניות שרי
•כפית דבש
•15 גרם חמאה

לפסטו -
•חופן מכובד של עלי בזיליקום
•2 כפות פרמזן
•5 כפות שמן זית
•מלחפלפל
•2 שיניי שום

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הפסטו , שמים בבלנדר את מרכיבי הפסטו וטוחנים , אם חסר שמן מוסיפים לפי הצורך כל פעם קצת .

לאחר מכן עוברים להכנת הבאגט , פורסים את הבאגט באמצע וצולים אותו עם מעט שמן זית כחמש דקות על מחבת שיקבל קריספיות .

לאחר מכן צולים את האפרסק , חותכים אפרסק לחתיכות של חצי ירח , שמים במחבת כפית שמן זית ו15 גרם חמאה וצולים את האפרסק מ2 הצדדים עד שמקבל צבע זהוב ויפה .

ומתחילים לסדר את הכריך שלנו . מורחים על הבאגט פסטו , שמים בוראטה בכמות נכבדת , מפזרים מעל עליי ביבי , מניחים חתיכות אפרסק ועגבניות שרי פרוסות . מזלפים מעל דבש ואמאלהההההההה !

תהנו ותספרו לי איך היה 🫶🏻

IMG_5577
IMG_2455

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}