- Make food , Make friends -

סלט קפרזה

סלט קפרזה איטלקי , עם כמה תוספות שהופכות אותו לטעים במיוחד ! רוטב בלסמי , כדור מוצרלה ענק ורבעי ארטישוק , חמש דקות עבודה ומתקבל סלט וואו !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•כוס עגבניות שרי
•2 עגבניות
•חצי חבילה עליי בייבי
•5 עליי בזיליקום
•כדור מוצרלה גדול (או חבילה של כדורי מוצרלה קטנים)
•כף שמן זית
•2 כפות רוטב בלסמי
•רבעי ארטישוק בשמן
•קורט מלח גס

אופן הכנה

מתחילים בלחתוך את העגבניות לקוביות , את השרי חותכים לחצאים או רבעים ושמים בקערה עם עלי הבייבי והבזיליקום .

קורעים כדור מוצרלה ומסדרים בקערה ומוסיפים 5-6 חתיכות ארטישוק .

מפזרים מעל שמן זית ובלסמי וזה מוכן !

תהנו 🤍

IMG_0078

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}