דף הבית | בלוג מתכונים | מתכונים בעשר דקות | טוסט בצל ופטריות
•4 פרוסות לחם שאוהבים
•30 גרם חמאה
•כף שמן זית
•3 בצלי שאלוט (או בצל אחד רגיל)
•4 פטריות שמפיניון
•כפית סוכר חום
•30 גרם מוצרלה
•פרמזן
תחילה חותכים את הבצל והפטריות , במחבת שמים את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל שחתכנו , מוסיפים כפית סוכר חום ומבשלים את הבצל עד שמתקרמל תוך כדי ערבוב (בערך 10 דקות בישול) אחרי שהבצל מוכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים ל2 דקות עד שהפטריות מוכנות .
מעבירים לצלחת בצד ובאותה מחבת מכינים את הטוסט .
מוסיפים עוד כפית חמאה ו2 פרוסות לחם .
מוסיפים מוצרלה , את הפטריות והבצל ומפזרים פרמזן מעל .
סוגרים את הפרוסות ומטגנים לעוד דקה ומוכן !
בתאבון :)
Made with love by poyke