- Make food , Make friends -

טוסט בצל ופטריות

יש טוסטים ששווה להשקיע בשבילם - טוסט בסגנון צרפתי , שמכינים על המחבת עם חמאה , בצל מקורמל ופטריות , זה אמאלה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכונים בעשר דקות, חלבי
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•4 פרוסות לחם שאוהבים
•30 גרם חמאה
•כף שמן זית
•3 בצלי שאלוט (או בצל אחד רגיל)
•4 פטריות שמפיניון
•כפית סוכר חום
•30 גרם מוצרלה
•פרמזן

אופן הכנה

תחילה חותכים את הבצל והפטריות , במחבת שמים את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל שחתכנו , מוסיפים כפית סוכר חום ומבשלים את הבצל עד שמתקרמל תוך כדי ערבוב (בערך 10 דקות בישול) אחרי שהבצל מוכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים ל2 דקות עד שהפטריות מוכנות .

IMG_9706

מעבירים לצלחת בצד ובאותה מחבת מכינים את הטוסט .

מוסיפים עוד כפית חמאה ו2 פרוסות לחם .
מוסיפים מוצרלה , את הפטריות והבצל ומפזרים פרמזן מעל .

סוגרים את הפרוסות ומטגנים לעוד דקה ומוכן !

בתאבון :)

IMG_9740

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}