- Make food , Make friends -

סלט כרוב אסייתי

סלט כרוב אסייתי כמו בשאטו , ברוטב בוטנים טעים בטירוף , ואטריות אורז מטוגנות וקריספיות , אתם מקבלים סלט מושלם !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
אסייתי, סלטים שווים
כמות רכיבים :
9

מצרכים למתכון

•300 גרם חזה עוף
•חצי כרוב לבן
•1/4 כרוב סגול
•כף שומשום
•גבעול בצל ירוק
•100 גרם אטריות אורז דקות

לרוטב -
•1/4 כוס סויה
•2 כפות מיונז
•2 כפות שמן שומשום
•כף חומץ אורז
•1/4 כוס חמאת בוטנים איכותית
•2 כפות סוכר חום
•2 שיניי שום כתושות
•1 סמ ג’ינג’ר מגורד
•חצי לימון סחוט

אופן הכנה

תחילה חותכים את העוף לרצועות ומתבלים במלחפלפל , מטגנים את העוף כמה דקות במחבת עם קצת שמן עד שמוכן ומניחים בצד .

את הכרוב הלבן והסגול חותכים לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה .
מערבבים בקערה היטב את כל מצרכי הרוטב ועוברים לאטריות אורז .

אני חותכים את אטריות האורז לחצאים , ככה הרבה יותר קל לטגן אותם גם.

מחממים שמן במחבת בגובה של כ2 סמ ומטגנים את אטריות האורז , מכניסים כל פעם קצת אטריות , מטגנים לכמה שניות ומוציאים ישר ברגע שהאטריות מתנפחות .

מוסיפים את האטריות והעוף לכרוב (אני אוהבת לשמור קצת אטריות בצד ואז להוסיף כל פעם קצת לסלט)
ושופכים את הרוטב (אם צריך מוסיפים כף מים לרוטב ומערבבים לפני שמוסיפים) מערבבים היטב את הכל ומעבירים לצלחת מתאימה .

מוסיפים את השומשום ובצל ירוק ומגישים ! 😍

תהנו 🤍

IMG_9384

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}