דף הבית | בלוג מתכונים | אסייתי | סביצ'ה
•250 גרם דניס (אפשר לברק , אינטיאס או פלמידה)
•פלפל אדום
•פלפל ירוק
•3 צנוניות
•בצל סגול קטן
•חצי מנגו
•חופן כוסברה
•מיץ מלימון שלם
•שמן זית
•מלחפלפל
•לאבנה
קוצצים את כל המצרכים , את הדג חותכים לקוביות קטנות (או מבקשים חתוך לסביצה מהדגאי) .
את הפלפלים , הבצל והכוסברה קוצצים , את הצנוניות חותכים לחצאי ירח דקים , מנגו לקוביות .
שמים הכל בקערה , סוחטים מעל לימון , מלחפלפל ומערבבים .
מוסיפים מעל כ2 כפות שמן זית .
בקערה מורחים כ2 כפות גדושות של לאבנה , מניחים מעל את הסביצה , אפשר להוסיף עוד שמן זית להגשה וזה מוכן !
תהנו 😍
Made with love by poyke