- Make food , Make friends -

סביצ'ה

סביצ'ה זה הסלט הכי מרענן וטעים שיש , קוביות דג כבושות במלח ולימון , עם ירקות ומנגו שמגישים על לאבנה ואין טעים כזה.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
אסייתי, דגים
כמות רכיבים :
11

מצרכים למתכון

•250 גרם דניס (אפשר לברק , אינטיאס או פלמידה)
•פלפל אדום
•פלפל ירוק
•3 צנוניות
•בצל סגול קטן
•חצי מנגו
•חופן כוסברה
•מיץ מלימון שלם
•שמן זית
•מלחפלפל
•לאבנה

אופן הכנה

קוצצים את כל המצרכים , את הדג חותכים לקוביות קטנות (או מבקשים חתוך לסביצה מהדגאי) .
את הפלפלים , הבצל והכוסברה קוצצים , את הצנוניות חותכים לחצאי ירח דקים , מנגו לקוביות .

שמים הכל בקערה , סוחטים מעל לימון , מלחפלפל ומערבבים .
מוסיפים מעל כ2 כפות שמן זית .

בקערה מורחים כ2 כפות גדושות של לאבנה , מניחים מעל את הסביצה , אפשר להוסיף עוד שמן זית להגשה וזה מוכן !

תהנו 😍

IMG_5037

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}