דף הבית | בלוג מתכונים | כל מה שמתוק | נקניק שוקולד טחינה
•250 מל שמנת מתוקה
•6 כפות גדושות ממרח שוקולד
•2 כפות טחינה גולמית
•שרוול ביסקוויטים
•קוקוס
בקערה שמים שמנת מתוקה ומכניסים למיקרו ל30 שניות שיתחמם .
בנתיים מרסקים שרוול פתיבר לחתיכות גסות .
לשמנת שחיממנו מוסיפים ממרח שוקולד(נוטלה/השחר וכו) וטחינה , ומערבבים היוב עד לבלילה אחידה .
מוסיפים לבלילה את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב שהכל יתאחד .
את הבלילה מסדרים על נייר אפייה לאורך הנייר , משאירים מרווח בצדדים .
ומתחילים לגלגל את הנייר האפייה ולהדק היטב תוך כדי גלגול , מגלגלים גם בצדדים היטב לסגירה ומכניסים למקפיא ל3 שעות לפחות .
בצלחת רחבה מפזרים קוקוס ומצפים את כל הנקניק בקוקוס , חותכים לחתיכות ומגישים !
Made with love by poyke