- Make food , Make friends -

מאפה פילו ובולגרית

מאפה דפי פילו שמתבשלים ממש כמו בורקס מים , עם גבינה בולגרית וקראסט כיפי מלמעלה ובפנים ענן ! מאפה שהוא חלום

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
חלבי, מאפים
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•חבילת דפי פילו
•20 גרם חמאה
•2 ביצים
•220 מל שמנת מתוקה
•מלחפלפל
•כפית אורגנו
•2 כפות פרמזן
•50 גרם בולגרית

אופן הכנה

מתחילים בדפי הפילו , לוקחים כל פעם 2 דפי פילו ומקפלים אותם כמו בסרטון, מניחים בתבנית גדולה ושתהיה קצת עמוקה .
מניחים את דפי הפילו צמוד אחד לשני .

בין החריצים של הפילו מניחים חתיכות בולגרית .

ממיסים 20 גרם חמאה ושופכים מעל .
בקערה שמים ביצים , שמנת ומלחפלפל ומערבבים היטב .

מפזרים על הפילו פרמזן ואורגנו ושופכים את השמנת .

מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ15 דקות עד שהפילו מזהיב . מוציאים ומגישים !
תהנו 🫶🏻

IMG_8283

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}