דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | מאפה פילו ובולגרית
•חבילת דפי פילו
•20 גרם חמאה
•2 ביצים
•220 מל שמנת מתוקה
•מלחפלפל
•כפית אורגנו
•2 כפות פרמזן
•50 גרם בולגרית
מתחילים בדפי הפילו , לוקחים כל פעם 2 דפי פילו ומקפלים אותם כמו בסרטון, מניחים בתבנית גדולה ושתהיה קצת עמוקה .
מניחים את דפי הפילו צמוד אחד לשני .
בין החריצים של הפילו מניחים חתיכות בולגרית .
ממיסים 20 גרם חמאה ושופכים מעל .
בקערה שמים ביצים , שמנת ומלחפלפל ומערבבים היטב .
מפזרים על הפילו פרמזן ואורגנו ושופכים את השמנת .
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ15 דקות עד שהפילו מזהיב . מוציאים ומגישים !
תהנו 🫶🏻
Made with love by poyke