- Make food , Make friends -

פשטידת מנגולד וגבינות

פשטידת מנגולד וגבינות קלה וטעימה בטירוף , מושלמת לארוחת ערב או בוקר עם הילדים ואפילו לבראנץ' של שבת ! ותאכלס - כל דבר שיש בו מנגולד הוא טעים !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
שעה ומעלה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
חלבי
כמות רכיבים :
15

מצרכים למתכון

•בצל
•בצל סגול
•חבילת מנגולד
•3 ביצים
•200 גרם מוצרלה
•100 גרם גבינה צהובה
•גביע שמנת חמוצה
•1 קוטג׳
•3 כפות שמן זית
•3 שיניי שום כתושות
•10 גרם חמאה
•כוס קמח
•כפית אבקת אפייה
•תבלינים - מלחפלפל , כפית אגוז מוסקט
•שומשום לעיטור

אופן הכנה

מתחילים בהכנת המנגולד , חותכים את המנגולד לחתיכות קטנות ושמים בקערה עם מים רותחים לחמש דקות , בזמן הזה קוצצים את הבצל .
, שוטפים היטב ומסננים את המנגולד .

במחבת שמים חמאה וכף שמן זית ומטגנים את הבצלים עד להזהבה .
מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ5 דקות עד שמתחיל להצטמצם . מניחים בצד שיתקרר .

בנתיים בקערה גדולה שמים 3 ביצים , את הגבינות , השום , הקמח והתבלינים , ואבקת אפייה ומערבבים היטב .

מוסיפים את המנגולד לאחר שהתקרר ומערבבים .

מסדרים בתבנית משומנת , מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 50-60 דקות .

ומגישים !
תהנו 😍

IMG_5842

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}