דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | פשטידת מנגולד וגבינות
•בצל
•בצל סגול
•חבילת מנגולד
•3 ביצים
•200 גרם מוצרלה
•100 גרם גבינה צהובה
•גביע שמנת חמוצה
•1 קוטג׳
•3 כפות שמן זית
•3 שיניי שום כתושות
•10 גרם חמאה
•כוס קמח
•כפית אבקת אפייה
•תבלינים - מלחפלפל , כפית אגוז מוסקט
•שומשום לעיטור
מתחילים בהכנת המנגולד , חותכים את המנגולד לחתיכות קטנות ושמים בקערה עם מים רותחים לחמש דקות , בזמן הזה קוצצים את הבצל .
, שוטפים היטב ומסננים את המנגולד .
במחבת שמים חמאה וכף שמן זית ומטגנים את הבצלים עד להזהבה .
מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ5 דקות עד שמתחיל להצטמצם . מניחים בצד שיתקרר .
בנתיים בקערה גדולה שמים 3 ביצים , את הגבינות , השום , הקמח והתבלינים , ואבקת אפייה ומערבבים היטב .
מוסיפים את המנגולד לאחר שהתקרר ומערבבים .
מסדרים בתבנית משומנת , מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 50-60 דקות .
ומגישים !
תהנו 😍
Made with love by poyke