דף הבית | בלוג מתכונים | מאפים | בורקסביח
•חבילת בצק עלים
•3 תפוחי אדמה קטנים
•2 ביצים
•חציל
•אריסה
•ביצה להברשה
•שומשום
להגשה -
•טחינה / בצל סגול / סלט עגבניות/ עמבה / חמוצים או כל דבר שאוהבים
את בצק העלים מפשירים לפי הוראות היצרן.
מתחילים בהכנת תפוחי האדמה , קולפים ומבשלים במים עם מעט מלח עד לחצי ריכוך (בערך 15 דקות) בודקים עם סכין .
מבשלים ביחד עם תפוחי האדמה את הביצים .
בנתיים חותכים חציל לפרוסות ומניחים על נייר סופג עם מעט מלח ל20 דקות לפחות .
לאחר מכן את החציל מטגנים עם כפית שמן במחבת מ2 הצדדים .
את תפוחי האדמה והביצים חותכים לפרוסות .
ומתחילים לסדר הכל ! את בצק העלים חותכים ל2 חלקים שווים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה .
מורחים אריסה ומתחילים לסדר , תפוחי אדמה , חציל וביצה .
סוגרים עם בצק עלים נוסף מלמעלה ומהדקים בצדדים . מברישים בביצה ושומשום , ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25-35 דקות עד שהבצק זהוב ומוכן .
מגישים עם כל התוספות שאוהבים ! בתאבון ❤️
Made with love by poyke