- Make food , Make friends -

בורקסביח

איך לא חשבתי עד היום לשלב בורקס וסביח ביחד ? זה טעים וקל להכנה , ומכינים אחד גדול למרכז השולחן ויש לכם ארוחה משגעת.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מאפים
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•חבילת בצק עלים
•3 תפוחי אדמה קטנים
•2 ביצים
•חציל
•אריסה
•ביצה להברשה
•שומשום

להגשה -
•טחינה / בצל סגול / סלט עגבניות/ עמבה / חמוצים או כל דבר שאוהבים

אופן הכנה

את בצק העלים מפשירים לפי הוראות היצרן.
מתחילים בהכנת תפוחי האדמה , קולפים ומבשלים במים עם מעט מלח עד לחצי ריכוך (בערך 15 דקות) בודקים עם סכין .
מבשלים ביחד עם תפוחי האדמה את הביצים .

בנתיים חותכים חציל לפרוסות ומניחים על נייר סופג עם מעט מלח ל20 דקות לפחות .
לאחר מכן את החציל מטגנים עם כפית שמן במחבת מ2 הצדדים .
את תפוחי האדמה והביצים חותכים לפרוסות .

ומתחילים לסדר הכל ! את בצק העלים חותכים ל2 חלקים שווים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה .
מורחים אריסה ומתחילים לסדר , תפוחי אדמה , חציל וביצה .
סוגרים עם בצק עלים נוסף מלמעלה ומהדקים בצדדים . מברישים בביצה ושומשום , ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25-35 דקות עד שהבצק זהוב ומוכן .

מגישים עם כל התוספות שאוהבים ! בתאבון ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}