דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | תפוח אדמה בדבש וטימין
•12-14 תפוחי אדמה בינוניים
•מים רותחים
•2 כפות דבש
•2 ענפי טימין
•כף שמן זית
•מלח הימלאיה/ מלח גס
תחילה מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד לריכוך , בערך 20 דקות בישול.
מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה מפזרים שמן זית ומלח .
מזלפים דבש בנדיבות מעל כל תפוחי האדמה ומפזרים טימין ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 15-20 דקות ע״ש שתפוחי האדמה נהיים קריספים ומגישים !
תהנו 🤍
Made with love by poyke