- Make food , Make friends -

תפוח אדמה בדבש וטימין

תפוחי אדמה סופר קריספים בדבש וטימין ! חמש דקות עבודה ויש לכם תוספות מושלמת לכל ארוחה

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
תוספות
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•12-14 תפוחי אדמה בינוניים
•מים רותחים
•2 כפות דבש
•2 ענפי טימין
•כף שמן זית
•מלח הימלאיה/ מלח גס

אופן הכנה

תחילה מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד לריכוך , בערך 20 דקות בישול.

מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה מפזרים שמן זית ומלח .

מזלפים דבש בנדיבות מעל כל תפוחי האדמה ומפזרים טימין ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 15-20 דקות ע״ש שתפוחי האדמה נהיים קריספים ומגישים !

תהנו 🤍

IMG_0131

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}