- Make food , Make friends -

שניצלוני עוף עם עשבי תיבול

ריבועי שניצלוני עוף מטריפים עם עשבי תיבול , מחזה עוף שקוצצים קצוץ קצוץ , מתבלים , מקפיאים ומכינים ריבועים ומטגנים בשמן עמוק ! ממכר !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכוני עוף
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•300 גרם חזה עוף קצוץ / עוף טחון
•4 גבעולי בצל ירוק
•חופן כוסברה ופטרוזיליה
•5-4 עלי בזיליקום
•3 שיניי שום כתושות
•מלחפלפל , כף פפריקה
•כוס פירורי לחם לציפוי
•2 ביצים + כף מיונז לציפוי
•כוס קמח לציפוי
•שמן עמוק לטיגון

אופן הכנה

מתחילים בהכנת חזה העוף , כדאי לקצוץ עוף ולא להשתמש בעוף טחון כי זה נותן מרקם אחר .
קוצצים את חזה העוף קצוץ קצוץ (כמו טרטר)
ושמים בקערה , את כל העשבי תיבול קוצצים גם כן ומוסיפים לקערה , מוסיפים שום ותבלינים ומערבבים היטב לעיסה אחידה .

שמים את העיסה על גבי נייר אפיה וסוגרים עם עוד נייר אפיה מלמעלה , בעזרת מערוך מרדדים למלבן גדול ודק , כמה דק ? כמה שאתם אוהבים . אני עשיתי בערך 2 ס״מ עובי.

מכניסים את חזה העוף בין 2 ניירות אפייה למקפיא למשך 3 שעות .
(לא חייב שיעבור הקפאה מלאה - רק עד למצב שנוח לכם לעבוד עם חזה העוף ולחתוך אותו , אגב למי שלא חשוב הסימטריה של הריבועים לגמרי אפשר לדלג על החלק של ההקפאה ובעזרת הידיים ליצור שניצלו ים קטנים ודקיקים ולצפות אותם)

אחרי שהקפאנו מוציאים וחותכים לריבועים .
טובלים כל שניצל בקמח , אחרי זה בביצה שערבבנו עם מיונז ולבסוף בפירורי הלחם , מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומוציאים ישר לרשת טיגון , מגישים חם ! תהנו 🫶🏻

IMG_6523

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}