דף הבית | בלוג מתכונים | כל מה שמתוק | קרפ צרפתי בקלי קלות
•2 ביצים
•חצי כוס חלב
•כוס קמח
•1/2 כוס מים
•10 גרם חמאה מומסת
•שוקולד למריחה
*כמויות לפי כוס מדידה 240 מל*
בקערה שמים 2 ביצים וחלב וטורפים היטב לבלילה אחידה .
מוסיפים כוס קמח ושוב מערבבים עד שאין גושים בכלל .
מוסיפים מים וחמאה ומערבבים היטב .
מחממים מחבת שטוחה וגדולה שמתאימה לקרפים ושמים מהבלילה כל פעם כרבע כוס ומטים את המחבת בתנועות סיבוביות עד שנוצר קרפ דק . (אפשר להשתמש במקל לקרפ , יש בכל מיני חנויות אפייה )
הופכים את הקרפ לצד השני לעוד דקה ומוציאים מהמחבת וכך הלאה עם שאר הקרפים .
מורחים שוקולדים שאוהבים , מקפלים ואוכליםםם 😍
בתאבון ❤️
Made with love by poyke