- Make food , Make friends -

קרפ צרפתי בקלי קלות

קרפ צרפתי כמו בקניון ! טעים וקל !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
כל מה שמתוק
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•2 ביצים
•חצי כוס חלב
•כוס קמח
•1/2 כוס מים
•10 גרם חמאה מומסת
•שוקולד למריחה
*כמויות לפי כוס מדידה 240 מל*

אופן הכנה

בקערה שמים 2 ביצים וחלב וטורפים היטב לבלילה אחידה .
מוסיפים כוס קמח ושוב מערבבים עד שאין גושים בכלל .

מוסיפים מים וחמאה ומערבבים היטב .

מחממים מחבת שטוחה וגדולה שמתאימה לקרפים ושמים מהבלילה כל פעם כרבע כוס ומטים את המחבת בתנועות סיבוביות עד שנוצר קרפ דק . (אפשר להשתמש במקל לקרפ , יש בכל מיני חנויות אפייה )

הופכים את הקרפ לצד השני לעוד דקה ומוציאים מהמחבת וכך הלאה עם שאר הקרפים .

מורחים שוקולדים שאוהבים , מקפלים ואוכליםםם 😍

בתאבון ❤️

IMG_1493

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}