דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | פשטידת תרד וגבינות
•חבילת תרד קפוא
•2 ביצים
•2 כפות גבינה לבנה
•100 גרם בולגרית
•1 שמנת חמוצה
•3 שיניי שום כתוש
•100 גרם גבינה צהובה
•כוס קמח
•כף אבקת אפייה
•2 בצלי שאלוט / בצל סגול
•שומשום
את התרד הקפוא מפשירים , שוטפים היטב במים וסוחטים שלא יהיו נוזלים .
בקערה שמים ביצים וטורפים היטב , מוסיפים לביצים את הבולגרית , גבינה צהובה , גבינה לבנה , שמנת חמוצה , בצל קצוץ ואת התרד .
מערבבים היטב , מוסיפים קמח , אבקת אפייה ותבלינים - מלחפלפל וכפית אגוז מוסקט .
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה משומן ומפזרים מעל שומשום .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד הזהבה וזה מוכן .
Made with love by poyke