- Make food , Make friends -

פשטידת תרד וגבינות

אחת הפשטידות הכי טעימות שיש זו פשטידת תרד , קודם כל התרד שהוא חומר גלם מעולה במטבח וטעים באפייה ובישול , ביחד עם גבינות יוצאת לכם פשטידה היסטרית שמתאימה לארוחת בוקר , צהריים או ערב ! והכי חשוב שזה קלי קלות להכנה .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
חלבי
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•חבילת תרד קפוא
•2 ביצים
•2 כפות גבינה לבנה
•100 גרם בולגרית
•1 שמנת חמוצה
•3 שיניי שום כתוש
•100 גרם גבינה צהובה
•כוס קמח
•כף אבקת אפייה
•2 בצלי שאלוט / בצל סגול
‎•שומשום

אופן הכנה

את התרד הקפוא מפשירים , שוטפים היטב במים וסוחטים שלא יהיו נוזלים .
בקערה שמים ביצים וטורפים היטב , מוסיפים לביצים את הבולגרית , גבינה צהובה , גבינה לבנה , שמנת חמוצה , בצל קצוץ ואת התרד .

מערבבים היטב , מוסיפים קמח , אבקת אפייה ותבלינים - מלחפלפל וכפית אגוז מוסקט .
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה משומן ומפזרים מעל שומשום .

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד הזהבה וזה מוכן .

IMG_5718

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}