- Make food , Make friends -

פסטה במיקס שרי ושמנת

פסטה ברוטב מיקס עגבניות שרי ושמנת , מגישים עם גבינת עזים ובזיליקום מעל ויש לכם מנה מושלמת לחג השבועות ובכלל !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
פסטות
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•2 כוסות מיקס עגבניות שרי
•3 שיניי שום קצוצות
•20 גרם חמאה
•1/4 כוס מיי פסטה
•כף שמן זית
•שמנת לבישול
•מלחפלפל לפי הטעם וכפית אגוז מוסקט
•20 גרם גבינת עזים להגשה
•בזיליקום להגשה
•300 גרם פסטה

אופן הכנה

תחילה מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים רבע כוס ממי הפסטה בצד .

בסיר שמים את מיקס העגבניות שרי , מוסיפים שמן זית , חמאה ושום קצוץ ומבשלים ל2 דקות .

מוסיפים את מיי הפסטה ומבשלים כ7 דקות עם מכסה סגור , פותחים את המכסה , בעזרת כף עץ מועכים מעט את העגבניות וממשיכים לבשל עד שהמים מתחילים להצטמצם .

מוסיפים שמנת לבישול ותבלינים ומערבבים היטב , מבשלים 7-10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם עד הרוטב מסמיך ומקבל צבע יפההה .

מוסיפים את הפסטה המוכנה , מפזרים מעל גבינת עזים או כל גבינה אחרת שאוהבים ! (אפשר להגיש עם גבינת פטה/כדורי מוצרלה/ בוראטה וכו) מוסיפים בזיליקום ומגישים !

*לערבב את הפסטה עם הרוטב רק לפני ההגשה !*

IMG_3799

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}