דף הבית | בלוג מתכונים | פסטות | פסטה שמנת פטריות
•250 גרם פסטה שאוהבים
•30 גרם חמאה
•4 שיניי שום
•כף קמח
•חצי כוס מיי פסטה
•שמנת לבישול 250 מל
•כפית אגוז מוסקט , מלח פלפל לפי הטעם , כפית תבלין בזיליקום
•אופציונאלי - כפית שמן כמהין
•2 כפות פרמזן
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים חצי כוס מיי פסטה בצד , בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב .
כותשים את שיניי השום , שמים בסיר את החמאה והשום הכתוש ומטגנים קלות .
מוסיפים כף קמח וישר מערבבים היטב ביחד עם החמאה שלא יווצרו גושים .
מוסיפים פלפל שחור ובזיליקום ומערבבים .
מוסיפים את הפטריות ורבע כוס ממי הפסטה ששמרנו . ומבשלים את הפטריות כמה דקות .
מוסיפים שמנת לבישול , את יתר מי הפסטה שנותרו לנו (עוד רבע כוס) מוסיפים אגוז מוסקט ומלח , ושמן כמהין למי שרוצה - לא חייב.
ומוסיפים פרמזן , מערבבים היטב ומבשלים כ5-7 דקות .
את הפסטה מסננים ושוטפים ומוסיפים לרוטב המוכן , מגישים עם עוד פרמזן מעל 🤍
תהנו :)
Made with love by poyke