דף הבית | בלוג מתכונים | מאפים | אוזני פיל מלוחות
•1/3 חבילה בצק עלים (מלבן בגודל תבנית בערך)
•50 גרם פרמזן מגורד
•50 גרם בולגרית
•כף שמן זית
•ביצה להברשה
•שומשום
מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן , חותכים מלבן בגודל של תבנית .
מברישים במעט שמן זית ומפזרים בצורה אחידה על כל המלבן פרמזן מגורד ובולגרית מגורדת .
אפשר להוסיף כפית תבלין בזיליקום .
מהדקים את הגבינות לבצק בעזרת היד , ומתחילים לגלגל את הצדדים .
מגלגלים/מקפלים כל פעם צד אחד עד שמגיעים למרכז .
מכניסים למקרר ל15 דקות ואז מוציאים וחותכים את הבצק .
מקפלים כל חתיכה לצורה של אוזניים ומסדרים בתבנית.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל ומכניסים לתנור 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שמזהיב.
ומוכן ! אפשר להגיש עם כל מטבל שאוהבים / גבינה לבנה/ לאבנה או יוגורט 🤍
Made with love by poyke