- Make food , Make friends -

אוזני פיל מלוחות

אם תשאלו אותי , הנשנוש המושלם זה מלוח ! אוזני פיל בגרסה המלוחה עם גבינות מלוחות ושומשום מהעל , הצגה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מאפים, חלבי
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•1/3 חבילה בצק עלים (מלבן בגודל תבנית בערך)
•50 גרם פרמזן מגורד
•50 גרם בולגרית
•כף שמן זית
•ביצה להברשה
•שומשום

אופן הכנה

מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן , חותכים מלבן בגודל של תבנית .

מברישים במעט שמן זית ומפזרים בצורה אחידה על כל המלבן פרמזן מגורד ובולגרית מגורדת .

אפשר להוסיף כפית תבלין בזיליקום .
מהדקים את הגבינות לבצק בעזרת היד , ומתחילים לגלגל את הצדדים .
מגלגלים/מקפלים כל פעם צד אחד עד שמגיעים למרכז .

מכניסים למקרר ל15 דקות ואז מוציאים וחותכים את הבצק .

מקפלים כל חתיכה לצורה של אוזניים ומסדרים בתבנית.

מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל ומכניסים לתנור 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שמזהיב.

ומוכן ! אפשר להגיש עם כל מטבל שאוהבים / גבינה לבנה/ לאבנה או יוגורט 🤍

IMG_7732

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
IMG_7707
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}