- Make food , Make friends -

פסטה ברוטב פטריות

פסטה ברוטב שמנת עם פטריות טחונות ומוצרלה , יוצא משגע !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
פסטות
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•250 גרם פסטה שאוהבים
•חבילת פטריות שמפיניון
•שמנת לבישול
•50 גרם מוצרלה
•30 גרם חמאה
•5 שיניי שום
•רבע כוס ממיי הפסטה
•מלחפלפל וכפית אגוז מוסקט

אופן הכנה

 
מבשלים את הפסטה בסיר נפרד לפי ההוראות , שומרים כרבע כוס ממיי הבישול של הפסטה .

בנתיים חותכים את הפטריות והשום , ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומוסיפים את השום ומטגנים קלות .
מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 10 דקות עד שמתרככות לגמרי ומניחים בצד שיתקררו מעט .

לאחר שהפטריות עם השום יתקררו מעט מעבירים למעבד מזון או בלנדר , מוסיפים שמנת לבישול, מיי פסטה ומוצרלה וטוחנים .

מחזירים בחזרה לסיר , מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב ומבשלים לעוד 3-4 דקות .

מוסיפים את הפסטה המוכנה , מערבבים היטב ומגישים ! 😍

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}