- Make food , Make friends -

סורבה ענבים

סורבה ענבים ביתי שמכינים בקלי קלות , רק 2 מרכיבים ו2 דקות עבודה ויש לכם סורבה קיצי במקפיא !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
כמות רכיבים :
2

מצרכים למתכון

•חבילת ענבים
•לימון

אופן הכנה

מקפיאים את הענבים למשך שלוש שעות או ללילה .
לאחר שהקפאנו מעבירים את הענבים למעבד מזון ומוסיפים לימון סחוט .
מפעילים את מעבד המזון ומעבדים 3-4 דקות עד שמתקבל מרקם של סורבה .

אם יש צורך , מפסיקים , פותחים את המעבד מזון ואוספים את הענבים מהדפנות לכיוון הסכינים ושוב ממשיכים לעבד .

מכניסים למקפיא לחצי שעה לפחות וזה מוכן !

תהנו 😍

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}