דף הבית | בלוג מתכונים | עוגות ועוגיות | עוגת שוקולד
•כוס חלב
•3/4 כוס שמן
•3 ביצים
•כוס סוכר חום
•רבע כוס סוכר לבן
•2 כוסות קמח
•3/4 כוס שוקולית
•3 כפות קקאו
•1 אבקת אפייה
•רבע כפית אבקת סודה לשתייה
•חצי כוס מים רותחים
*כמויות לפי כוס מדידה 240 מל
לגנאש -
•150 גרם שוקולד מריר
•50 גרם חמאה
בקערה שמים את החלב, הביצים , השמן והסוכר ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה .
מוסיפים את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה ללא גושים .
מוסיפים חצי כוס מים רותחים ושוב מערבבים .
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 30-40 דקות ( לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה)
כשהעוגה מוכנה מכינים את הגנאש , שמים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב עד לגנאש .
מחוררים בעזרת קיסם את העוגה ואז שופכים את הגנאש, מקשטים במה שאוהבים וזה מוכן!
בתאבון :)
Made with love by poyke