- Make food , Make friends -

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד רכה ועסיסית , מתכון מנצח שתמיד מצליח!

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
עוגות ועוגיות
כמות רכיבים :
14

מצרכים למתכון

•כוס חלב
•3/4 כוס שמן
•3 ביצים
•כוס סוכר חום
•רבע כוס סוכר לבן
•2 כוסות קמח
•3/4 כוס שוקולית
•3 כפות קקאו
•1 אבקת אפייה
•רבע כפית אבקת סודה לשתייה
•חצי כוס מים רותחים
*כמויות לפי כוס מדידה 240 מל

לגנאש -
•150 גרם שוקולד מריר
•50 גרם חמאה

אופן הכנה

בקערה שמים את החלב, הביצים , השמן והסוכר ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה .
מוסיפים את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה ללא גושים .

מוסיפים חצי כוס מים רותחים ושוב מערבבים .
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 30-40 דקות ( לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה)

כשהעוגה מוכנה מכינים את הגנאש , שמים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב עד לגנאש .

מחוררים בעזרת קיסם את העוגה ואז שופכים את הגנאש, מקשטים במה שאוהבים וזה מוכן!

בתאבון :)

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}