- Make food , Make friends -

עוגת ביסקוויטים קלאסית

מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית והכי טעימה שיש , עם קרם קצפת עשיר , מלא שכבות ובסוף שכבה מפנקת של שוקולד , העוגה הכי טעימה שיש .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
עוגות ועוגיות, חלבי
כמות רכיבים :
12

מצרכים למתכון

•חבילת פתיבר (2 שרוולים)
לקרם קצפת-
•2 חבילות שמנת מתוקה 38%
•חבילת אינסטנט פודינג וניל
•חבילת מסקרפונה
•1/4 כוס סוכר
•1/4 כוס חלב

לשכבת שוקולד -
•1/2 כוס שמנת מתוקה
•120 גרם שוקולד מריר + כף נוטלה

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הקרם , שמים בקערה את כל מצרכי הקרם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב .
מכינים כוס נס קפה כמו שאתם אוהבים וטובלים בה את הביסקוויטים , בתבנית מסדרים את הבסיקווטים הטבולים ושמים מעל שכבת קרם , שמים עוד ביסקוויטים ועוד שכבת קרם ועוד שכבה נוספת .

מכינים את שכבת השוקולד , שמים בקערה 1/2 חבילה של שמנת מתוקה , שוקולד מריר וכף גדושה של נוטלה ושמים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות , מערבבים היטב ומניחים בצד שיתקרר מעט כמה דקות ושופכים מעל העוגה , מכניסים למקרר לשעתיים לפחות ומפזרים מעל מה שאוהבים 🤍

תהנו 🫶🏻

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}