דף הבית | בלוג מתכונים | עוגות ועוגיות | עוגת ביסקוויטים קלאסית
•חבילת פתיבר (2 שרוולים)
לקרם קצפת-
•2 חבילות שמנת מתוקה 38%
•חבילת אינסטנט פודינג וניל
•חבילת מסקרפונה
•1/4 כוס סוכר
•1/4 כוס חלב
לשכבת שוקולד -
•1/2 כוס שמנת מתוקה
•120 גרם שוקולד מריר + כף נוטלה
מתחילים בהכנת הקרם , שמים בקערה את כל מצרכי הקרם ומקציפים עד לקבלת קרם יציב .
מכינים כוס נס קפה כמו שאתם אוהבים וטובלים בה את הביסקוויטים , בתבנית מסדרים את הבסיקווטים הטבולים ושמים מעל שכבת קרם , שמים עוד ביסקוויטים ועוד שכבת קרם ועוד שכבה נוספת .
מכינים את שכבת השוקולד , שמים בקערה 1/2 חבילה של שמנת מתוקה , שוקולד מריר וכף גדושה של נוטלה ושמים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות , מערבבים היטב ומניחים בצד שיתקרר מעט כמה דקות ושופכים מעל העוגה , מכניסים למקרר לשעתיים לפחות ומפזרים מעל מה שאוהבים 🤍
תהנו 🫶🏻
Made with love by poyke