דף הבית | בלוג מתכונים | סלטים שווים | סלט בורגול ואבוקדו
•כוס בורגול דק
•2 מלפפונים
•2 עגבניות
•אבוקדו
•חופן אגוזים
•חופן חמוציות
•חצי לימון סחוט
•חצי תפוז סחוט
•חצי כוס שמן זית
מתחילים בהכנת הבורגול , משתמשים בבורגול דק , בורגול עבה לא מתאים כאן .
שוטפים את הבורגול היטב במים ומסננים , לאחר מכן מעבירים את הבורגול השטוף לקערה ומכסים במים ומניחים בצד לחצי שעה , אין צורך לבשל את הבורגול הדק , הוא סופח את הנוזלים בקערה.
בנתיים חותכים את כל הירקות , סוחטים תפוז ולימון .
לאחר חצי שעה שוטפים ומסננים את הבורגול .
בקערת הסלט שמים את הלימון והתפוז שסחטנו , מוסיפים שמן זית ומלחפלפל ומערבבים היטב ומעבירים לקערת הסלט את הבורגול .
מערבבים את הבורגול היטב עם כל הנוזלים
שמים מעל את העגבניות והמלפפונים ומכסים בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה לפחות (אפשר גם יותר , ככה יצבור יותר טעמים)
לאחר שמוציאים את הסלט מהמקרר מוסיפים את האבוקדו , האגוזים והחמוציות ומגישים !
תהנו ❤️
Made with love by poyke