- Make food , Make friends -

סלט בורגול ואבוקדו

סלט בורגול ואבוקדו עם טוויסט משדרג לגמרי , תפוזים ! סלט שהוא ארוחה שלמה כמו שאנחנו אוהבים .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
9

מצרכים למתכון

•כוס בורגול דק
•2 מלפפונים
•2 עגבניות
•אבוקדו
•חופן אגוזים
•חופן חמוציות
•חצי לימון סחוט
•חצי תפוז סחוט
•חצי כוס שמן זית

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הבורגול , משתמשים בבורגול דק , בורגול עבה לא מתאים כאן .

שוטפים את הבורגול היטב במים ומסננים , לאחר מכן מעבירים את הבורגול השטוף לקערה ומכסים במים ומניחים בצד לחצי שעה , אין צורך לבשל את הבורגול הדק , הוא סופח את הנוזלים בקערה.

בנתיים חותכים את כל הירקות , סוחטים תפוז ולימון .

לאחר חצי שעה שוטפים ומסננים את הבורגול .
בקערת הסלט שמים את הלימון והתפוז שסחטנו , מוסיפים שמן זית ומלחפלפל ומערבבים היטב ומעבירים לקערת הסלט את הבורגול .

מערבבים את הבורגול היטב עם כל הנוזלים
שמים מעל את העגבניות והמלפפונים ומכסים בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה לפחות (אפשר גם יותר , ככה יצבור יותר טעמים)

לאחר שמוציאים את הסלט מהמקרר מוסיפים את האבוקדו , האגוזים והחמוציות ומגישים !

תהנו ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}