- Make food , Make friends -

סלט אבוקדו ובולגרית

סלט אבוקדו ובולגרית קל וטעים ! חמש דקות עבודה ויש לכם סלט שנראה השקעה מקסימום !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
12

מצרכים למתכון

•כוס עגבניות שרי
•2 מלפפונים
•פלפל שושקה
•אבוקדו
•בזיליקום טרי
•2 גבעולי בצל ירוק
•50 גרם בולגרית
•1/4 כוס שמן זית
•חצי לימון סחוט
•כפית סומאק
•כפית זעתר
•מלחפלפל
•1/2 כוס זיתים שאוהבים

אופן הכנה

אז קלי קלות ! חותכים את עגבניות השרי לחצאים , חותכים את הפלפל והמלפפונים לחתיכות ארוכות ושמים הכל בקערה , מוסיפים זיתים ובצל ירוק קצוץ .
שמים שמן זית , מיץ לימון ומלחפלפל ומערבבים הכל יחד .

את האבוקדו חותכים לחצי ואז לרבעים ומוציאים את הקליפה .
חותכים את האבוקדו לחתיכות בצורת ירח .

את הסלט שתיבלנו מניחים בצלחת הגשה ומסדרים את האבוקדו מעל , מפזרים מעט שמן זית , שמים סומאק וזעתר ומפזרים את הבולגרית ועלי הבזיליקום ומגישים !

תהנו 🤍

IMG_2095

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}