דף הבית | בלוג מתכונים | סלטים שווים | סלט אבוקדו ובולגרית
•כוס עגבניות שרי
•2 מלפפונים
•פלפל שושקה
•אבוקדו
•בזיליקום טרי
•2 גבעולי בצל ירוק
•50 גרם בולגרית
•1/4 כוס שמן זית
•חצי לימון סחוט
•כפית סומאק
•כפית זעתר
•מלחפלפל
•1/2 כוס זיתים שאוהבים
אז קלי קלות ! חותכים את עגבניות השרי לחצאים , חותכים את הפלפל והמלפפונים לחתיכות ארוכות ושמים הכל בקערה , מוסיפים זיתים ובצל ירוק קצוץ .
שמים שמן זית , מיץ לימון ומלחפלפל ומערבבים הכל יחד .
את האבוקדו חותכים לחצי ואז לרבעים ומוציאים את הקליפה .
חותכים את האבוקדו לחתיכות בצורת ירח .
את הסלט שתיבלנו מניחים בצלחת הגשה ומסדרים את האבוקדו מעל , מפזרים מעט שמן זית , שמים סומאק וזעתר ומפזרים את הבולגרית ועלי הבזיליקום ומגישים !
תהנו 🤍
Made with love by poyke