- Make food , Make friends -

סיגר דגים

סיגר דגים במילוי סלמון וירוקים , מרענן וכיפי .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
דגים
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

 

  • 500 גרם סלמון
  • חבילת עלי בצק למילוי
  • 2 שיניי שום
  • חופן כוסברה
  • חופן שמיר
  • 4-5 עלי נענע
  • בצל סגול
  • כפית גרידת לימון
  • 1 ס"מ ג'י'נג'ר מגורד
  • פלפל חריף

אופן הכנה

תחילה קוצצים את הסלמון לקוביות קטנות , מעבירים לקערה .

קוצצים את השמיר הכוסברה הנענע, הפלפל והבצל , מעבירים הכל לקערה עם הסלמון ומתבלים במלח פלפל וכפית תבלין אורגנו.

מוסיפים כפית גרידת לימון וג'ינג'ר מגורד וכפית שמן זית .

IMG_9677

מערבבים הכל היטב ומתחילים למלא את העלי בצק , שמים כ-כף לאורך עלה הבצק ומשאירים רווח קטן בפינות ובקצה .

בקערה מערבבים כף קמח עם 2 כפות מים - זה יהיה הדבק לבצק .

את הבלילה של הקמח מורחים בקצה העלה , סוגרים את החלק העליון ואת הפינות ומגלגלים לסיגר ומהדקים (ראו סרטון)

מסדרים את הסיגרים בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ומשמנים את עלי הסיגר למעלה עם שמן זית .

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25-30 דק עד שמזהיב .

מומלץ להגיש עם יוגורט בצד ❤️
*אני הוספתי ליוגורט שום כתוש ובצל ירוק - טעים !

 

תהנו :)

IMG_9690

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
IMG_9735
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}