דף הבית | בלוג מתכונים | דגים | סיגר דגים
תחילה קוצצים את הסלמון לקוביות קטנות , מעבירים לקערה .
קוצצים את השמיר הכוסברה הנענע, הפלפל והבצל , מעבירים הכל לקערה עם הסלמון ומתבלים במלח פלפל וכפית תבלין אורגנו.
מוסיפים כפית גרידת לימון וג'ינג'ר מגורד וכפית שמן זית .
מערבבים הכל היטב ומתחילים למלא את העלי בצק , שמים כ-כף לאורך עלה הבצק ומשאירים רווח קטן בפינות ובקצה .
בקערה מערבבים כף קמח עם 2 כפות מים - זה יהיה הדבק לבצק .
את הבלילה של הקמח מורחים בקצה העלה , סוגרים את החלק העליון ואת הפינות ומגלגלים לסיגר ומהדקים (ראו סרטון)
מסדרים את הסיגרים בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ומשמנים את עלי הסיגר למעלה עם שמן זית .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 25-30 דק עד שמזהיב .
מומלץ להגיש עם יוגורט בצד ❤️
*אני הוספתי ליוגורט שום כתוש ובצל ירוק - טעים !
תהנו :)
Made with love by poyke