- Make food , Make friends -

סוכריות דג וקישוא

דג ברוטב לימוני ומתקתק עם קישוא ,מנה סופר קלה שילדים יאהבו !למנה הזו השתמשתי בדג בס טרי אבל אפשר כל דג שאוהבים , ויש לכם מנה סופר קלה וטעימה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
דגים
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•4 פילטים בס ללא עור
•3 קישואים
•1/2 חבילת עלי פילו
•לימון
•כף דבש
•כף שמן זית
•2 שיניי שום כתושות
•רוזמרין -אופציונאלי
•מלח פלפל לבן לפי הטעם
•כפית תבלין אורגנו

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הרוטב לדג , סוחטים לימון ושמים בקערה , מוסיפים שמן זית , דבש , תבלינים ושום ומערבבים היטב .
חותכים כל דג ל2 חתיכות ושמים בתוך הקערה עם הרוטב שהרוטב יכסה את כל חתיכות הדג ומכניסים למקרר ל10-15 דקות .

בנתיים חותכים קישוא אחד לעיגולים וקישוא אחד לרצועות דקות בעזרת קולפן.
ומתחילים להכין את הסוכריותת.
שמים 2 עלי פילו אחד על השני ומשמנים את הפילו היטב .
במרכז הפילו מניחים חתיכות קישוא ומעליו את הדג ומתחילים לסגור לצורת סוכריה (אפשר לסגור איך שרוצים) קושרים בצדדים , מוסיפים מעט רוזמרין ומעבירים לתבנית וכך הלאה עם שאר הדגים .
משמנים את הפילו מלמעלה , מוסיפים לתבנית את עיגולי הקישוא שחתכנו ( אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים, פטריות , עגבניות וכו ) ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך כ15 דקות .

ומגישים ! 😍

IMG_6202

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}