דף הבית | בלוג מתכונים | דגים | סוכריות דג וקישוא
•4 פילטים בס ללא עור
•3 קישואים
•1/2 חבילת עלי פילו
•לימון
•כף דבש
•כף שמן זית
•2 שיניי שום כתושות
•רוזמרין -אופציונאלי
•מלח פלפל לבן לפי הטעם
•כפית תבלין אורגנו
מתחילים בהכנת הרוטב לדג , סוחטים לימון ושמים בקערה , מוסיפים שמן זית , דבש , תבלינים ושום ומערבבים היטב .
חותכים כל דג ל2 חתיכות ושמים בתוך הקערה עם הרוטב שהרוטב יכסה את כל חתיכות הדג ומכניסים למקרר ל10-15 דקות .
בנתיים חותכים קישוא אחד לעיגולים וקישוא אחד לרצועות דקות בעזרת קולפן.
ומתחילים להכין את הסוכריותת.
שמים 2 עלי פילו אחד על השני ומשמנים את הפילו היטב .
במרכז הפילו מניחים חתיכות קישוא ומעליו את הדג ומתחילים לסגור לצורת סוכריה (אפשר לסגור איך שרוצים) קושרים בצדדים , מוסיפים מעט רוזמרין ומעבירים לתבנית וכך הלאה עם שאר הדגים .
משמנים את הפילו מלמעלה , מוסיפים לתבנית את עיגולי הקישוא שחתכנו ( אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים, פטריות , עגבניות וכו ) ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך כ15 דקות .
ומגישים ! 😍
Made with love by poyke