- Make food , Make friends -

כרובית שלמה בתנור

כרובית שלמה בתנור רכה רכה , עם חרדל ומייפל , מנה מושלמת להגיש במרכז השולחן .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
תוספות
כמות רכיבים :
7

מצרכים למתכון

•כרובית
•1/4 כוס שמן זית
•כף חרדל דיז’ון
•כף מיונז
•2 כפות מייפל
•מלחפלפל

אופן הכנה

תחילה שופטים היטב את הכרובית ושמים בסיר עם מים רותחים עד לכיסוי הכרובית ומבשלים כ15 דקות עד לריכוך חלקי .
לאחר מכן מוציאים את הכרובית ומייבשים בעזרת נייר סופג .

מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב .
שמים את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה ושופכים את הרוטב , מברישים היטב את כל חלקי הכרובית ברוטב ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 30-40 דקות עד שהכרובית מזהיבה ורכה (בודקים עם סכין)

באמצע הבישול מברישים את הכרובית ברוטב שנשפך לתבנית .

ומגישים ! 🫶🏻

IMG_3537

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}