דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | כרובית שלמה בתנור
•כרובית
•1/4 כוס שמן זית
•כף חרדל דיז’ון
•כף מיונז
•2 כפות מייפל
•מלחפלפל
תחילה שופטים היטב את הכרובית ושמים בסיר עם מים רותחים עד לכיסוי הכרובית ומבשלים כ15 דקות עד לריכוך חלקי .
לאחר מכן מוציאים את הכרובית ומייבשים בעזרת נייר סופג .
מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב .
שמים את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה ושופכים את הרוטב , מברישים היטב את כל חלקי הכרובית ברוטב ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 30-40 דקות עד שהכרובית מזהיבה ורכה (בודקים עם סכין)
באמצע הבישול מברישים את הכרובית ברוטב שנשפך לתבנית .
ומגישים ! 🫶🏻
Made with love by poyke