דף הבית | בלוג מתכונים | דגים | חריימה
•6-8 חתיכות דג חתוכות לסטייק (אפשר גם פילה)
•2-3 פלפל אדום יבש
•2 פלפל ירוק
•ראש שום שלם
•חופן כוסברה
•1/4 כוס שמן
•חצי לימון סחוט
•100 גרם רסק עגבניות
•כף גדושה פפריקה, כפית פפריקה חריפה, מלחפלפל, חצי כפית כמון
•2 כוסות מים רותחים
תחילה קוצצים את השום ואת הפלפל הירוק , את הפלפל האדום משרים כמה דקות במים חמימים ומוציאים את הגרעינים .
בסיר עם רבע כוס שמן מטגנים קלות את השום, מוסיפים את הפלפל הירוק שקצצנו ואת הפלפלים האדומים .
ומטגנים לעוד דקה שתיים.
מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים היטב , מוסיפים כוסברה קצוצה , 2 כוסות מים ומערבבים היטב .
מוסיפים את הדגים וסוחטים לימון מעל , מנענעים את הסיר שכל הדגים יתכסו ברוטב ומביאים לרתיחה .
מבשלים על אש קטנה עם מכסה במשך 20 דקות , בסיום מוסיפים עוד כוסברה מעל וזה מוכן 🤍
Made with love by poyke