- Make food , Make friends -

חריימה

אין טעים יותר מסיר דגים ברוטב חריף בצבע אדום בוהק! , אז תכינו את החלות יש לכם פה סיר קלקלקל להכנה , סיר חריימה עם כמה שינויים קטנים שלי טעים בטירוף !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
דגים

מצרכים למתכון

•6-8 חתיכות דג חתוכות לסטייק (אפשר גם פילה)
•2-3 פלפל אדום יבש
•2 פלפל ירוק
•ראש שום שלם
•חופן כוסברה
•1/4 כוס שמן
•חצי לימון סחוט
•100 גרם רסק עגבניות
•כף גדושה פפריקה, כפית פפריקה חריפה, מלחפלפל, חצי כפית כמון
•2 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

תחילה קוצצים את השום ואת הפלפל הירוק , את הפלפל האדום משרים כמה דקות במים חמימים ומוציאים את הגרעינים .

בסיר עם רבע כוס שמן מטגנים קלות את השום, מוסיפים את הפלפל הירוק שקצצנו ואת הפלפלים האדומים .

ומטגנים לעוד דקה שתיים.

מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים היטב , מוסיפים כוסברה קצוצה , 2 כוסות מים ומערבבים היטב .

מוסיפים את הדגים וסוחטים לימון מעל , מנענעים את הסיר שכל הדגים יתכסו ברוטב ומביאים לרתיחה .

מבשלים על אש קטנה עם מכסה במשך 20 דקות , בסיום מוסיפים עוד כוסברה מעל וזה מוכן 🤍

IMG_7872

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}