- Make food , Make friends -

פסטה בולונז בסיר אחד

פסטה בולונז שמתבשלת כולה בסיר אחד , מינימום סירים, מינימום עבודה וטעים בטירוף !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
בשר, פסטות
כמות רכיבים :
12

מצרכים למתכון

•500 גרם בשר טחון
•בצל
•4 שיניי שום
•3 גבעולי סלרי
•גזר
•חבילת עגבניות מרוסקות
•רסק עגבניות חבילה של 100 גרם
•כפית סוכר
•כף סילאן
• חבילת פסטה שאוהבים
•תבלינים - מלחפלפל ,כף פפריקה, רבע כפית כמון
*אופציונאלי - צ׳ילי גרוס
•4 כוסות מים רותחים (הסבר בהמשך)

אופן הכנה

מתחילים בלקצוץ את כל הירקות , את הבצל , השום והסלרי קוצצים , את הגזר מגרדים או חותכים לקוביות קטנות .

בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים בצל ושום עד לזהבה , מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים לעוד 2 דקות .

מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב בעזרת כף עץ או מזלג ומבשלים עד שהבשר משנה את צבעו .
מוסיפים עגבניות מרוסקות , רסק עגבניות , וסוכר ומערבבים היטב .
מוסיפים את התבלינים והסילאן ושוב מערבבים .

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומניחים לזה להתבשל כשעה . (אפשר גם פחות אבל ככה הבשר והרוטב יקבלו טעמים עמוקים יותר)

לאחר מכן מוסיפים חבילת פסטה שאוהבים ועוד 2 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב , המים צריכים לכסות את הפסטה לגמרי .

דואגים לערבב מידי פעם שהפסטה תתבשל כמו שצריך ואם חסר מים לבישול הפסטה מוסיפים עוד .

מבשלים עד שהפסטה מוכנה , כ10-15 דקות ומגישים ! 😍

IMG_2078

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}