דף הבית | בלוג מתכונים | מתכונים בעשר דקות | שקשוקה מרגז
•3 עגבניות קצוצות
•3 נקניקיות מרגז
•4 ביצים
•3 שיניי שום
•פלפל ירוק חריף
•1/3 כוס מים
•מלח ופלפל שחור
•כוסברה
תחילה חותכים כל נקניקיה לחתיכות בינוניות , במחבת בה נכין את השקשוקה מטגנים תחילה את הנקניקיות כ5 דקות עד שמתבשלות .
מוציאים את הנקניקיות לצלחת ובאותה המחבת שמים מעט שמן זית ומוסיפים את העגבניות הקצוצות .
מפזרים מעל העגבניות מלח ונותנים להן להתבשל 5-7 דקות על אש קטנה ודואגים לערבב מידי פעם .
כשהעגבניות כבר מתחילות להוציא נוזלים ונהיות רכות , מוסיפים את השום והפלפל , מערבבים ומוסיפים כף רסק ו1/3 כוס מים ומערבבים היטב .
מוסיפים את הנקניקיות בחזרה ,מוסיפים את הביצים לשקשוקה , מפזרים מעל כל ביצה מעט פלפל שחור וסוגרים את המכסה לכמה דקות בישול עד למידת הביצים הרצויה .
כשמוכן מגישים עם כוסברה קצוצה מעל , תהנו !
Made with love by poyke