- Make food , Make friends -

שקשוקה מרגז

אני לא מושבעת גדולה של שקשוקות , אבל עם התוספת הנכונה בפנים ולחם טוב בצד , קניתם אותי - קחו מתכון לשקשוקה מרגז מנצחת

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכונים בעשר דקות, בשר
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•3 עגבניות קצוצות
•3 נקניקיות מרגז
•4 ביצים
•3 שיניי שום
•פלפל ירוק חריף
•1/3 כוס מים
•מלח ופלפל שחור
•כוסברה

אופן הכנה

תחילה חותכים כל נקניקיה לחתיכות בינוניות , במחבת בה נכין את השקשוקה מטגנים תחילה את הנקניקיות כ5 דקות עד שמתבשלות .

מוציאים את הנקניקיות לצלחת ובאותה המחבת שמים מעט שמן זית ומוסיפים את העגבניות הקצוצות .

מפזרים מעל העגבניות מלח ונותנים להן להתבשל 5-7 דקות על אש קטנה ודואגים לערבב מידי פעם .

כשהעגבניות כבר מתחילות להוציא נוזלים ונהיות רכות , מוסיפים את השום והפלפל , מערבבים ומוסיפים כף רסק ו1/3 כוס מים ומערבבים היטב .

מוסיפים את הנקניקיות בחזרה ,מוסיפים את הביצים לשקשוקה , מפזרים מעל כל ביצה מעט פלפל שחור וסוגרים את המכסה לכמה דקות בישול עד למידת הביצים הרצויה .

כשמוכן מגישים עם כוסברה קצוצה מעל , תהנו !

IMG_6803

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}