- Make food , Make friends -

שניצל סלמון

שניצל סלמון קריספי מצופה פנקו וסופר עסיסי מבפנים ! תוספות מושלמת לארוחת צהריים שיעופו עלייה .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
דגים
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•400 גרם סלמון
•כוס קמח
•כוס פנקו
•ביצה
•כף מיונז
•תבלינים: כפית פפריקה , כפית אבקת שום , מלחפלפל, צ׳ילי גרוס

 

 

אופן הכנה

תחילה חותכים את הסלמון לקוביות או רצועות .

בקערה שמים כוס קמח עם כל התבלינים הרשומים ומערבבים היטב .

בקערה נפרדת שמים ביצה וכף מיונז ומערבבים היטב .

ובקערה נוספת שמים את פירורי הפנקו.

מצפים את הסלמון קודם בקמח , אחרי זה בביצה ובסוף בפירורי הפנקו .

 

מחממים שמן במחבת בגובה של כ3 ס"מ (ממש כמו שמטגנים שניצלים) ומטגנים את השניצלונים כ5 דקות מכל צד עד שמזהיב ומוכן !

מגישים עם כל רוטב שאוהבים , תהנו :)

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}