דף הבית | בלוג מתכונים | דגים | שניצל סלמון
•400 גרם סלמון
•כוס קמח
•כוס פנקו
•ביצה
•כף מיונז
•תבלינים: כפית פפריקה , כפית אבקת שום , מלחפלפל, צ׳ילי גרוס
תחילה חותכים את הסלמון לקוביות או רצועות .
בקערה שמים כוס קמח עם כל התבלינים הרשומים ומערבבים היטב .
בקערה נפרדת שמים ביצה וכף מיונז ומערבבים היטב .
ובקערה נוספת שמים את פירורי הפנקו.
מצפים את הסלמון קודם בקמח , אחרי זה בביצה ובסוף בפירורי הפנקו .
מחממים שמן במחבת בגובה של כ3 ס"מ (ממש כמו שמטגנים שניצלים) ומטגנים את השניצלונים כ5 דקות מכל צד עד שמזהיב ומוכן !
מגישים עם כל רוטב שאוהבים , תהנו :)
Made with love by poyke